JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Familievakantie - op vakantie met het hele gezin!

Familievakantie

Families opgelet: jullie volgende vakantie wordt een feest! Ga voor een van onze resorts met spetterende glijbanen of een gezellige kidsclub.  Zijn jullie met meer dan 4 personen? Kies dan een hotel met ruime familiekamer, zodat jullie gezellig (én voordelig) in één accommodatie kunnen verblijven!

Alle familievakanties

Wat kun je verwachten van een familievakantie?

Een familievakantie betekent dat papa, mama én de kinderen het naar hun zin hebben. Daarom zijn onze familiehotels niet alleen comfortabel, maar zitten ze ook boordevol faciliteiten. Je vindt de hotels in verschillende (zonnige) vakantielanden, zoals Spanje, Turkije en Egypte. Maar ook op verre, exotische bestemmingen zoals Mexico kun je een familievakantie beleven. Waar je ook heen gaat, dit is wat je zoal kunt verwachten van een familiehotel:

Inspiratie voor jouw familievakantie

In deze blogs vind je nog meer inspiratie en tips voor de perfecte vakantie met jouw gezin.

Wanneer op familievakantie?

Ga jij op vakantie in de zomervakantie, herfstvakantie of meivakantie?

Last minute familievakantie

Wie kinderen heeft weet: wat gaat de tijd toch snel! Voor je het weet staat de volgende schoolvakantie alweer voor de deur. Heb je nog geen vakantie geboekt? Of besluit je op het laatste moment dat jullie er tóch nog even tussenuit willen? Dan hebben jullie geluk, want D-reizen heeft een groot aanbod aan last minutes. Zo genieten jullie al in no time van een heerlijke en goedkope familievakantie!

Familievakantie boeken

Wil jij met jouw gezin in een van de schoolvakanties van 2024 naar de zon? Wij helpen je graag om eenvoudiger, sneller én voordeliger jouw familievakantie te vinden! Maak je keuze uit de populairste gezinsthema's onderaan deze pagina of bekijk ons gehele aanbod.

Heb je nog vragen of twijfel je welk type familievakantie het beste bij jouw gezin past? Neem contact op met onze reisadviseurs voor gratis en vrijblijvend advies