JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Zonvakantie december – Waar schijnt de zon? D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Zonvakantie december: hier schijnt de zon!

Behoefte aan een flinke portie zon tjdens de donkere winterdagen?  Je hoeft niet urenlang achter je computer te zitten om de beste zonvakanties in december te vinden. Wij hebben het namelijk al de leukste winterzonbestemmingen voor je uitgezocht! Lees snel verder en kies jouw strandvakantie voor december uit!

Alle zonvakanties in december

Hier schijnt de zon in december

Terwijl heel Nederland de straat op gaat met een dikke winterjas, sjaal en een ijsmuts, kun je in de decembermaand óók op een zonnig strand vertoeven. Als je mee vliegt naar een van deze bestemmingen ruil je de kou in voor de zon. Geniet van een cocktail onder een palmboom en plons in kristalhelder water. En dat hartje winter!

Persoonlijk advies voor je zonvakantie in december

Zoek je iets specifieks voor jouw zonvakantie in december? Of heb je geen tijd om je vakantie uit te zoeken? Neem dan contact op met onze reisadviseurs in het reisbureau, via mail of telefoon: we verrassen en ontzorgen je graag met een aanbieding op maat! Zeker als je op zoek bent naar een rondreiscruise of reis op maat is onze persoonlijke service een uitkomst.


Wil je voordelig weg in de kerstvakantie of ben je op zoek naar een winterzonbestemming? Bekijk het aanbod!

Onze tips voor jouw zonvakantie in december

Wij snappen dat het lastig kiezen is, zo'n zonvakantie december! Onze reisadviseurs hebben tientallen blogs geschreven, vol tips voor bekende én minder bekende bestemmingen. Wat dacht je van:

Ben je benieuwd waar de zon nog meer schijnt door het jaar heen? Zoals waar de zon schijnt in januari? Of waar de zon schijnt in november? Ook dat weten wij!