JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Waterpret vakantie - Waterparken met glijbanen - D-reizen

Waterpret op vakantie

Waterliefhebbers opgelet: wij hebben een spetterend overzicht van vakanties vol waterpret voor jullie. Zo hebben veel hotels een groot zwembad met glijbanen, fantastische waterspeeltuinen of juist een prachtige zee om in te dobberen en snorkelen. Dompel jij je onder in deze pagina vol waterpret-inspiratie, of duik je direct in ons aanbod?

Bekijk het aanbod

Hotels met waterpark

Een waterpark vol glijbanen en speelplezier is altijd leuk, maar het is nóg leuker wanneer deze gewoon in de achtertuin ligt. 

Andere soorten waterpret

Ben je niet zo van de glijbanen, maar ben je wél graag (actief) bezig op of in het water? Ook dan hebben we heerlijke vakanties voor je geselecteerd:

Hotel aan het strand

Lekker met je voetjes in het zand genieten van de zon. En voor de afkoeling wandel je zo de zee in. Kies voor een hotel aan het strand!

Alle strandhotels

Hotel met swim-up kamer

Dobber jij het liefst de hele dag in het zwembad? Als je een hotel met swim-up kamer boekt, spring je zo vanaf je eigen terras het water in.

Swim-up kamers

Hulp nodig met jouw vakantie?

Twijfel je nog welk type waterpret vakantie het beste bij je past? Vertel ons jouw wensen, dan helpen we je graag.

Maak een afspraak

Vakantie met waterpret boeken

Heb jij je zwembroek al aan en je opblaasflamingo al opgepompt? Dan hoef je jouw hotel met waterpark alleen nog maar te boeken! Of kies voor zo'n spetterende waterspeeltuin, een onvergetelijke surfvakantie of een magische duiktrip. In en op het water zijn genoeg mogelijkheden!