JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Autohuur Mallorca - Met de auto door Mallorca - D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Autovakantie Mallorca

Idyllische baaien met prachtige badplaatsen en schilderachtige dorpjes in het binnenland: met de auto op Mallorca ontdek je het authentieke eilandleven van Spanje! Proef de lekkerste tapas in Palma de Mallorca en doorkruis het eeuwenoude binnenland. Toe aan de zon? Huur een auto op Mallorca en verken het eiland! 

Autovakantie Mallorca

Waarheen op autovakantie in Mallorca?

Idyllische baaien, schitterende stranden en een indrukwekkend groen en bergachtig binnenland: met de auto op Mallorca ontdek je het authentieke, Spaanse eilandleven. Wil je het eiland van A tot Z verkennen? Maak handig gebruik van de huurservice en jouw autovakantie op Mallorca gaat beginnen! Ontdek de imposante hoofdstad Palma de Mallorca, grenzend aan Playa de Palma. En, bezoek hier bezienswaardigheden als de kathedraal van Santa María en het koninklijk paleis van Almudaina. Struin door de historische binnenstad en proef de lekkerste tapas op een pittoresk pleintje. Wil je graag het binnenland doorkruisen? Ontdek de eeuwenoude en smalle straatjes van Valldemossa. Of, wat denk je van het charmante en Middeleeuwse vissersdorpje Santanyí? Evenals het idyllische Deià en Artà? Plekken waar de tijd heeft lijken stil te staan! Of, ga naar meer rustige badplaatsen als Cala Millor of Can Picafort voor een relaxte strandvakantie op Mallorca. Wil je een autovakantie in Spanje en graag het authentieke eilandleven ervaren? Ontdek Mallorca met de auto!

Wat nodig voor een autovakantie naar Mallorca?

Om je voor te bereiden op een autovakantie op Mallorca, hebben we wat praktische informatie voor je op een rijtje gezet:

  • Controleer bij het ophalen van je huurauto altijd of de verplichte uitrusting aanwezig is, zoals een gevarendriehoek, een reflecterend veiligheidsvest en een reservewiel of een thuiskomertje;
  • Mallorca heeft een mooi wegennet met duidelijke verkeersborden en goed aangelegde wegen;
  • Het openbaar vervoer heeft te allen tijde voorrang op Mallorca;
  • Er zijn geen tolwegen op Mallorca.

Wat voor soort autovakantie zoek je?

Mallorca is een enorm veelzijdig eiland, waardoor je kunt kiezen voor verschillende type autovakanties. Geniet van een zorgeloze tijd in een all inclusive hotel, kies voor rust in een adults only hotel, ga voor het gemak van een appartement of boek een kindvriendelijk hotel voor een autovakantie met het hele gezin. En zelfs een rondreis over Mallorca, waarbij je met je huurauto naar de leukste plekken rijdt, behoort tot de mogelijkheden. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor een autovakantie op Mallorca? Wandel binnen in een van onze reisbureaus of maak een afspraak en ontvang een vrijblijvend advies op maat van onze reisspecialisten.