JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkoop weekendje weg in Nederland - D-reizen

Weekendje weg Nederland

Hoe goed ken jij je eigen land? Waarschijnlijk zijn er nog genoeg plekjes die jij nog niet ontdekt hebt. Dus trek je klompen aan, want het is tijd voor een weekendje weg in Nederland! Wordt het een historische stedentrip of waai je liever uit aan zee? Jij bepaalt!

Ontdek Nederland!

Goedkoop weekendje weg: wie neem jij mee?

Wil je een goedkoop weekendje weg, dan is Nederland een uitstekende keuze. De reistijd is kort en er gaat natuurlijk geen vliegreis aan vooraf. Dat scheelt in de portemonnee!

Nederland heeft meer te bieden dan je denkt. Natuurlijk zijn er de clichés, zoals klompen en bitterballen. Maar wat dacht je van meer dan 1.000 (nog werkende) windmolens,  20 nationale parken, kleurrijke tulpenvelden, wereldberoemde musea en verrassende steden. Maar voordat je in de auto of trein stapt om ons kikkerlandje te gaan ontdekken, is het handig om te bedenken met wie je eigenlijk op pad gaat. Voor een weekendje weg in Nederland zijn er zoveel opties, dat er voor ieder reisgezelschap wel een weekendtrip op maat is!

Kies jouw reisgezelschap

Weekendje weg met hond

Heb jij je trouwe viervoeter het liefst altijd aan je zij? Ga dan een weekend weg mét hond. Wij kijken graag met je mee voor een bungalowpark of camping in Nederland waar jouw kwispelende vriend welkom is. Lekker in de natuur zal hij de tijd van zijn leven hebben!  

Naar het reisbureau

Stedentrip Nederland

Nederland heeft een aantal prachtige steden die het bezoeken waard zijn. Zo staat ons eigen Amsterdam zelfs in de top 5 van meest bezochte steden in Europa. Daar moet je dus zeker eens zijn geweest!

De mooiste streken van Nederland

Van kust tot prachtige natuur: Nederland heeft het allemaal. Reis naar één van de onderstaande streken en ontdek de veelzijdigheid zelf!

Weekendje weg Nederland: huisje of hotel?

Vakantiehuisje Nederland

Volop van rust en ruimte genieten doe je in een vakantiehuis in Nederland. Ga je met een grotere groep of familie op vakantie, ook dan is een vakantiehuis een ideale keuze. Bij D-reizen vind je vakantiehuizen in alle soorten en maten, van luxe villa tot huisje aan het strand. Daarnaast hebben wij ook een breed aanbod aan huisjes en bungalows op vakantieparken. Dat is extra leuk, want op een vakantiepark is altijd wat te beleven!

Hotel Nederland

Wanneer je in Nederland op stedentrip gaat, is een hotel de beste keuze. Je geniet dan volop van het bruisende stadsleven.

Goedkoop weekendje weg Nederland boeken 

Ligt jouw weekendtas al in de kofferbak? En heb je je oer-Hollandse klompen ook al ingepakt? Dan hoef je alleen nog maar een accommodatie te kiezen! Ga voor een last minute weekendje weg in Nederland, dan ben je extra voordelig uit en kun je al snel vertrekken. Liever nog even rondkijken? Bekijk ons aanbod óf kom vrijblijvend op gesprek, dan kijken we graag met je mee.

Alle weekendjes Nederland


Maak een afspraak