JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Cadeaukaart D-reizen - Doe een vakantie cheque cadeau!

Een cadeau dat voor altijd bijblijft!

Giftcard met een bedrag naar keuze

Verkrijgbaar bij het reisbureau

Naar het reisbureau

Giftcard D-reizen

Op zoek naar een origineel cadeau met een levenslange herinnering? Geef de gelukkige een stukje vakantie! Geweldig om te krijgen én leuk om te geven, want elk bedrag is mogelijk, dus je bepaalt zélf hoe groot het stukje vakantie is!

Geef een vakantie cadeau!

Heeft die lieve partner, hardwerkende moeder of fantastische collega wel een rustmomentje verdiend? Verras diegene met een D-reizen Giftcard! Met deze reischeque kan diegene zelf een heerlijke vakantie naar keuze boeken. Bijvoorbeeld een zonvakantie, stedentrip of onvergetelijke verre reis. 

D-reizen Giftcard: de reischeque voor elke gelegenheid

Verjaardag, jubileum, een bedankje? De Giftcard, dé vakantie cadeaubon van D-reizen, is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Heb je bijvoorbeeld al aan deze momenten gedacht?

Maak het extra feestelijk

Konden feestjes maar voor altijd duren hè? Met de D-reizen Giftcard krijgt het feest in elk geval nog een staartje, want het is een cadeau waar de ontvanger nog lang over zal napraten!

Verjaardag

Met een vakantie Giftcard laat je de jarige job zijn of haar verjaardag nog eens dunnetjes overdoen op een prachtig strand of tijdens een leuke stedentrip. Dubbel feest!

Kerstpakket

Probeer je elk jaar weer een origineel kerstpakket samen te stellen? Verras je werknemers met de D-reizen cadeaubon. Vakantie vieren vindt namelijk iederéén leuk!

Huwelijkscadeau

Gaat er iemand in je omgeving trouwen? Geef een reischeque als trouwcadeau en het kersverse bruidspaar heeft (na de huwelijksreis) nóg iets moois om naar uit te kijken!

Zet iemand in het zonnetje

Iemand bedanken of laten weten dat je trots op ze bent? Stuur de ontvanger met de D-reizen Giftcard naar een stralend strand, dan komt dat 'in het zonnetje zetten' helemaal goed.

Valentijnsdag

Het ideale cadeau voor Valentijnsdag? Mooie herinneringen maken natuurlijk! Vakantieherinneringen gaan een stuk langer mee dan een bos bloemen of chocolaatjes én je gaat zelf natuurlijk lekker mee.

Bedankje

Je partner die voor je zorgde toen je ziek was, die aardige buurvrouw die je plantjes water heeft gegeven of je lieve vrienden die altijd voor je klaarstaan: doe iets voor ze terug met een vakantie als bedankje!

Moederdag & vaderdag

Je ouders zijn er onvoorwaardelijk voor je. Laat ze op Moederdag en Vaderdag weten dat je aan ze denkt. Extra leuk is als je gezellig meegaat op vakantie, om samen te genieten van quality time.

Geslaagd!

Is je zoon, dochter, broer, zus of vriend(in) geslaagd voor het rij- of schoolexamen? Vier het in stijl tijdens een onvergetelijke vakantie of stuur ze op een welverdiende examenreis met de cadeaukaart.

Huwelijks jubileum

Oeps: je trouwdatum vergeten? Een reischeque van D-reizen is het perfecte last minute cadeau. En ook familie of vrienden die hun huwelijksjubileum vieren, zullen verrast zijn met de Giftcard!

Werk jubileum

Jouw werknemer of collega die zich al 25 jaar trouw inzet voor het bedrijf, heeft het dik verdiend om er even lekker tussenuit te gaan! Geef deze loyale collega een herinnering cadeau met deze cadeaukaart. 

Handige informatie en voorwaarden D-reizen Giftcard

  • De Giftcard is te koop bij alle reisbureaus van D-reizen.
  • De Giftcard is in te wisselen bij alle reisbureaus van D-reizen, nog niet op D-reizen.nl.
  • De Giftcard is niet inwisselbaar voor contanten en niet herlaadbaar.
  • Het saldo hoeft niet in één keer gebruikt te worden.
  • De Giftcard is geldig tot 2 jaar na uitgiftedatum (de datum van de eerste opwaardeer transactie).
  • De Giftcard kan niet verlengd worden.
  • Het is niet mogelijk om extra vakantietegoed op een bestaande kaart te zetten. Als er geen tegoed meer op de kaart staat, vertegenwoordigt deze geen waarde meer.
  • D-reizen is op geen enkele manier aansprakelijk voor diefstal, verlies, beschadiging, vervalsing of misbruik van deze Giftcard.
  • D-reizen behoudt zich het recht voor om - bij vermoeden van misbruik of diefstal - een Giftcard te weigeren en te blokkeren.
  • Indien een Giftcard beschadigd raakt, kan deze kosteloos worden geruild met eenzelfde tegoed, mits de desbetreffende codes nog leesbaar zijn.

D-reizen reischeque kopen?

De Giftcard is een reis- en vakantiecheque die je in al onze reisbureaus kunt kopen. Er is geen minimumbedrag, dus je bepaalt zelf wat je eraan wilt uitgeven. De D-reizen Giftcard kun je helaas niet online kopen. Kijk snel wat jouw dichtstbijzijnde reisbureau is en verras iemand met dit stralende cadeau!Op naar het reisbureau