Agia Gelina op Kreta, Griekenland

Last minute Kreta

Goedkoop naar Kreta? Dat kan! Kijk snel naar onze last minutes naar Kreta en vertrek deze week nog. Pak die koffer maar vast in!

Lees meer over Last minute Kreta
Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Meer info over Last minute Kreta

Agia Gelina op Kreta, Griekenland

Grootste assortiment last minutes Kreta

Als je op zoek bent naar een last minute Griekenland, vind je op Kreta,  het grootste eiland van Griekenland, het grootste assortiment. Cultuur, hagelwitte stranden en een kraakheldere zee, lekker eten en geschiedenis. Kreta heeft het allemaal! D-reizen heeft een ruim assortiment accommodaties op Kreta voor elk budget. De bekendste bestemmingen zijn Chersonissos, Rethymnon en Malia.

De steden van Kreta

Kreta wordt gekenmerkt door mooie monumenten en prachtige steden. Je kunt er verschillende paleizen, kastelen en ruïnes bezoeken. Het Minoïsche paleis van Knossos is één van de mooiste paleizen van Kreta. Heerlijk winkelen doe je in Heraklion, op een terrasje genieten van de zon of even lekker afkoelen in een groot waterpark. Bezoek de Venetiaanse haven in Rethimnon en slenter door de gezellige kronkelstraatjes. Ook hier kun je relaxen op één van de schitterende stranden.

Stad en strand kan goed worden afgewisseld met natuur. Kreta is vele kloven rijk, de bekendste is de Samaría kloof. Vlak na zonsopgang is de natuur in de kloof op zijn mooist en tref je verschillende soorten bloemen en planten aan. Op diverse plaatsen op het eiland kun je deelnemen aan een georganiseerde dagexcursie naar de Samaria kloof.

Last minute naar Kreta: de beste reistijd

Kreta heeft een aangenaam klimaat, nog meer reden voor een vakantie Griekenland. In de zomermaanden (juni t/m augustus) ligt de temperatuur gemiddeld rond de 29 °C en is het erg zonnig. De rest van het jaar ligt de temperatuur op het eiland boven de 16 °C, prima vertoeven dus!

Kan je nog wel wat extra tips en adviezen gebruiken? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak of ga langs in een van onze reisbureaus waar onze Persoonlijke Reisadviseurs voor je klaar staan!

Omhoog arrow_upward