Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Griekenland ×
  • Lesbos ×
  • Molyvos ×

Vlieg de authenticiteit tegemoet met een vakantie naar Molyvos! Deze kleinschalige kustplaats ligt op het eiland Lesbos en brengt je gelijk in Griekse sferen. Molyvos is een traditioneel dorp met vriendelijke inwoners waardoor dit één van de mooiste plaatsjes van Lesbos is. De tijd lijkt hier stil te staan en je kunt er in alle rust van je vakantie genieten. Daarnaast is het strand niet ver weg, dus spring gerust de Egeïsche Zee in als het je te warm wordt!   

Lees meer

Op vakantie naar Molyvos

Het dorp heeft een mooie ligging aan de noordkust van Lesbos. Molyvos is tegen een heuvel opgebouwd. De vele stenen huizen met houten balkons geven charme aan het dorp. Op de top van de heuvel vind je het Kasteel van Molyvos. Het is een pittig stukje wandelen naar deze Byzantijnse burcht en hét symbool van Molyvos, maar het waanzinnige uitzicht maakt het allemaal de moeite waard. Bij helder weer kun je zelfs Turkije zien liggen! Geef je benen vervolgens de welverdiende rust bij één van de gezellige tavernes waar je onder andere vers gevangen vis kunt proeven. De sfeervolle en schilderachtige haven kent enkele goede restaurants voor een leuk Grieks avondje.  

Stranden Molyvos

Molyvos heeft een strand waar je jouw vakantiedagen kunt doorbrengen onder de Griekse zon. Het is een smal kiezelstrand. Gelukkig is Molyvos niet zo bekend onder het grote toerisme waardoor je vaak in alle rust kunt genieten van een stranddag. Op korte afstand van Molyvos vind je mooie zandstranden zoals bij Petra en Anaxos. Zo kun je ook makkelijk eens een ander strand opzoeken. Al deze stranden hebben een blauwe vlag, die aangeven dat dit veilige en schone stranden zijn.   

Onze tips voor Molyvos

Speciaal voor jouw vakantie naar Molyvos hebben wij enkele tips:

 • In de omgeving van Molyvos vind je leuke stadjes zoals Petra en Eftalou, bekend om haar warmwaterbronnen.
 • De pittoreske agora voorziet in leuke winkelmogelijkheden. Deze winkelstraat is sfeervol bedekt met een bloemendak en leuk voor een middagje shoppen of een romantisch rondwandeling door het dorp.
 • Bewonder in Molyvos de oude herenhuizen Yiannakos en Komninakis Krallis. Zie jij jezelf hier al wonen?