JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope vliegtickets Melbourne

Vliegtickets Melbourne

Op zoek naar goedkope vliegtickets voor je vlucht naar Melbourne? Via D-reizen vlieg je comfortabel en voordelig naar Melbourne. Deze culturele stad ligt aan de zuidoostkust van Australië en is de hoofdstad van de Australische deelstaat Victoria. Vliegen van Amsterdam naar Melbourne neemt ongeveer 25 uur in beslag. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat het tijdens onze zomertijd 8 uur later is in Melbourne en tijdens onze wintertijd is dat 10 uur. Wil je jouw vliegtickets naar Melbourne voor een lage prijs? Dan ben je bij D-reizen aan het juiste adres. Wij helpen je graag alle vliegtickets te vergelijken en te boeken!

Vliegen naar Melbourne: tips en info

Proef de sfeer van Melbourne en geniet van de vele mogelijkheden die de stad te bieden heeft.

Winkelen: In Melbourne kun je heerlijk shoppen. De stad heeft vele winkelcentra en warenhuizen, waar de duurste merken worden verkocht. Naast designerboetieks vind je er ook verschillende markten waar je producten als stoffen, groenten en vis kunt kopen. 

Cultuur: Het imposante bouwwerk Federation Square is een populaire toeristische trekpleister en ontmoetingsplaats voor inwoners van Melbourne. Je vindt hier vele winkels, cafés, restaurants en een nationaal designcentrum met hedendaagse kunst, het Ian Potter Centrum. Een bezoekje aan de botanische tuinen is ook een absolute aanrader, daarnaast is het Flinders Street Station in het centrum van Melbourne ook een absolute ‘must-see’. Dit is een reusachtig bouwwerk van Victoriaanse architectuur, wat niet alleen dient als station maar ook als ontmoetingsplek. 

Uitgaan: Bezoek één van de vele muziekfestivals die er in Melbourne georganiseerd worden. Bekende festivals zijn het Queenscliff Muziek Festival en het Wangaratta Jazzfestival. Melbourne heeft daarnaast een bruisend nachtleven, je kunt hier dan ook tot diep in de nacht uitgaan.

Boek jouw vliegticket naar Melbourne bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je.
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na je vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Melbourne.