JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope vliegtickets Perth

Vliegtickets Perth

Ben je op zoek naar voordelige vliegtickets naar Perth? Via D-reizen vlieg je zonder zorgen en voordelig naar deze afgelegen stad in West-Australië. Vliegen van Amsterdam naar Perth neemt gemiddeld 24 uur in beslag. Houd wel rekening met het tijdsverschil. Het is hier namelijk in de winter 7 uur later dan in Nederland in de zomer is dat 6 uur. Wil je zeker zijn van de beste deal? Vergelijk dan alle vliegtickets naar Perth en boek betrouwbaar bij het grootste online reisbureau van Nederland.

Vliegen naar Perth: tips en info

Ondanks de afgelegen positie ten opzichte van de rest van Australië, hangt er in Perth toch dezelfde relaxte sfeer die men ook in de andere grote steden proeft. Wij selecteerden een aantal hoogtepunten.

Parken: Maak een wandeling door het prachtige Kings Park, dit park is maar liefst 400 hectare groot en heeft een prachtig uitzicht over de Swan rivier. In het park ligt daarnaast een Botanische tuin waar je een groot aantal inheemse planten en bloemen kunt bewonderen. 

Perth zoo: De dierentuin van Perth is niet gigantisch, maar beslist de moeite waard. Hier zie je hoe typische Australische dieren zoals de kangoeroe en de koala in hun natuurlijke woonomgeving leven. 

Bezienswaardigheden: In het moderne Perth zijn maar enkele historische bezienswaardigheden te vinden. Zo vind je er bijvoorbeeld het 19e-eeuwse Government House en een aantal musea, waaronder een matitiem museum en het Western Australian Museum, waar je allerlei ontdekkingen uit het verleden terug vindt.

Boek jouw vliegticket naar Perth bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je.
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na je vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Perth.