JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Goedkope vliegtickets Brisbane

Vliegtickets Brisbane

Via D-reizen vind je altijd de beste vliegtickets Brisbane. Vliegen van Amsterdam naar Brisbane neemt ongeveer 25 uur in beslag. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat het tijdens onze zomertijd 8 uur later is in Brisbane en tijdens onze wintertijd is dat 10 uur. Altijd al een bezoek willen brengen aan deze stad? De beste vliegtickets Brisbane heb je bij D-reizen zo geregeld. Vergelijk onze vluchten naar Brisbane en geniet straks van jouw verblijf in deze Australische stad.


Vliegen naar Brisbane

Brisbane ligt aan de oostkust van Australië en heeft ongeveer 2,5 miljoen inwoners. Brisbane heeft als stad erg veel te bieden. Je vindt er vele trekpleisters zoals musea, markten, wildparken, strand, zee, wijngaarden en een dierentuin. Wij maakten voor je een lijstje met absolute hoogtepunten.

Tips Brisbane

  • Breng een bezoek aan het allergrootste familiepark, Dreamworld. Dit park heeft een groot aantal attracties, waaronder achtbanen, dierenshows, een tijgereiland, wildwaterbanen, een IMAX theater en nog veel meer.
  • Bewonder de Brisbane St. Andrews Lutherse Kerk, dit is één van de oudste kerken in de deelstaat Queensland. Ook een bezoekje aan het imposante 19-eeuwse Parliament House is zeker de moeite waard.
  • Beoefen één van de vele buitensportactiviteiten die er te doen zijn in Brisbane, zoals zweefvliegen, kitesurfen, klimmen en wakeboarden.

Boek jouw vliegticket Brisbane bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel eenvoudig een hotel of huurauto in Brisbane.