Hotel Old Waverley

 • *
 • *
 • *

Edinburgh, Schotland, Groot-Brittannie

 • Fijn vakantieadres in Schotland
 • Keuze uit meerdere restaurants
 • Vakantieadres voor Edinburgh
 • Een ontvangst met open armen
Vanafprijs geldt op:
30 november (3 dagen)
met 2 personen
Logies
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 257

Omschrijving over Hotel Old Waverley

Verblijven in een aangename accommodatie in Edinburgh? Hotel Old Waverley is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 500 reizigers beoordelen Hotel Old Waverley gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto's en beoordelingen van Hotel Old Waverley, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Groot-brittannie? Boek jouw vakantie naar Hotel Old Waverley vandaag nog!

Ligging

- Aan Princes Street, in het hart van de stad.
- Het hotel is omgeven door winkels, restaurants en cafés en veel bezienswaardigheden ligging op loopafstand.

Openbaar vervoer:
- Bushalte tegenover het hotel.

Met het vliegtuig:
- Vanaf de luchthaven reis je al binnen een half uur naar het hotel! Neem Airlink bus 100 en stap uit bij halte South St David Street. Vanaf hier loop je binnen ca. 1 minuut naar het hotel.

Met de auto:
- Geen parkeergelegenheid bij het hotel.

Faciliteiten

- Receptie
- Liften
- Lounge
- Bar
- Restaurant met uitzicht op het Edinburgh Castle
- Gratis wifi

Algemeen

Hotel Old Waverley is een charmant, Schots hotel met een fantastische ligging in Edinburgh. Het ligt aan Princes Street en hiervandaan bevinden zich diverse bezienswaardigheden op loopafstand. Vanuit het restaurant heb je uitzicht op Princes Street Gardens het Edinburgh Castle! De kamers zijn comfortabel en beschikken over alle benodigde faciliteiten.

Opmerkingen

- Om dit hotel te reserveren dient minimaal één reiziger per kamer op de dag van vertrek 18 jaar of ouder te zijn.
- Let op! Vanaf 1 oktober 2021 kunt u alleen met een paspoort naar het Verenigd Koninkrijk reizen. Een identiteitskaart is niet meer geldig.

Kamers (85)

De compacte kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van: - 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden - telefoon - tv - koffie- en theezetfaciliteiten - badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Inbegrepen

Inbegrepen

 • Gratis wifi
 • Cityguide met tips over leuke wijken, bezienswaardigheden, winkelen, restaurants, excursies en veel meer

Aanvullende informatie

Informatie COVID-19

Reizen binnen Europa
In de meeste Europese landen geldt het zogenaamde 3G beleid: genezen, gevaccineerd of getest. Dit betekent dus dat u met uw digitale Coronapas kunt reizen mits u aan een van deze drie voorwaarden voldoet. De eisen die per land gesteld worden aan ‘genezen’ en ‘gevaccineerd’ en ‘getest’ kunnen verschillen, En dan met name de geldigheidsduur van vaccinaties en/of herstelbewijzen of bijvoorbeeld hoe recent u getest moet zijn en of het een PCR-test moet zijn of een antigeentest.


In een aantal landen treedt inmiddels de 2G regeling in werking. Dat betekent dat u volledig gevaccineerd tegen COVID-19 moet zijn of genezen van een besmetting. Uitsluitend met uw Coronapas met QR-code krijgt u toegang tot het land zelf, maar ook tot bijv. tot restaurants, hotels en bezienswaardigheden zoals musea. Bent u niet gevaccineerd of genezen, dan krijgt u met een negatieve PCR- of Antigeentest géén toegang. In landen met een 2G+ beleid geldt dat u, naast een volledige vaccinatie, ook een booster moet hebben of een negatieve PCR-test om het land binnen te komen.

Heeft u bij ons een vakantie geboekt of staat u op het punt dit te doen dan adviseren wij u dringend aan de 3G, 2G of 2G+ regels te voldoen.

Wij wijzen u er op dat het regelmatig voorkomt dat ook deelstaten van landen, regio’s, provincies, plaatsen of zelfs accommodaties een eis tot volledige vaccinatie, soms mét booster, aan toeristen stellen. Deze eisen kunnen afwijken van de eisen van het land zelf. Mogelijke kosten die voortvloeien uit het annuleren van een reis omdat u niet voldoet aan deze eisen liggen in de persoonlijke risicosfeer van de reiziger.

Bij uw reisdocumenten ontvangt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Reizen buiten Europa
De Europese digitale Coronapas wordt in de meeste landen buiten Europa die u in ons assortiment zult aantreffen niet geaccepteerd. Enkele populaire bestemmingen die wij aanbieden, de ABC-eilanden (Aruba, Curaçao en Bonaire) en Dubai, vormen hierop een uitzondering en hebben bovendien, in tegenstelling tot onze overige verre bestemmingen, kleurcode geel. Voor deze bestemmingen wordt u wel verplicht om, naast uw digitale Coronapas, ook altijd uw geprinte vaccinatie-, herstel- of testbewijs mee te nemen.

Naar Amerika, Canada en Zuid-Afrika kunnen wij, ondanks de kleurcode oranje, veilig en verantwoord reizen uitvoeren. Er gelden per land verschillende inreisprotocollen die frequent wijzigen. Indonesië en Maleisië zijn op dit moment niet toegankelijk voor toeristen. Sommige delen van Thailand zijn weer open voor toeristen, maar wel met strenge inreisprotocollen.

Algemeen advies
Een samenvatting van de huidige reisadviezen en inreismaatregelen per land via u op www.dejongintra.nl/informatie/landinfo/

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie regelmatig op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen binnen Nederland en naar en in het buitenland.

Heeft u een test nodig voor vertrek naar uw bestemming? Deze is voordelig te regelen via de website van Spoedtest (www.spoedtest.nl/dejongintravakanties).Kinderkorting

Indien u de leeftijd van meereizende kinderen invult dan wordt rechts in de prijsopgave de juiste kinderprijs getoond. 

 • Kinderprijs geldt alleen als kinderen slapen in een kamer met minimaal twee volbetalende personen.
 • Indien kinderen gratis overnachten dienen de eventuele extra kosten voor maaltijden, kinderbed, etc. ter plaatse te worden betaald.

Bovenstaande tekst over Hotel Old Waverley is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken