JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vakantie Canarische Eilanden - De beste deals - D-reizen

Vakantie Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden is het hele jaar populair als zonbestemming. Ben je ook een liefhebber van de Spaanse Eilanden Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote of de minder bekende La Palma, La Gomera en Fuerteventura? Met een temperatuur van rond de 20 ºC in de winter tot 24 en 30 ºC in de zomer kun je hier het hele jaar op vakantie. 

Vakantie Canarische Eilanden: praktische informatie

  • Hoe lang is het vliegen naar de Canarische Eilanden? Met een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam is het 4 uur vliegen.
  • Hoe is het klimaat op de Canarische Eilanden? Deze eilandengroep heeft een mediterraan klimaat en de temperatuur is hier in zowel de winter (gemiddeld 20° C) als in de zomer (gemiddeld 24° C) zeer aangenaam. 
  • Wat is de beste reistijd naar de Canarische Eilanden? Eigenlijk is het hier het hele jaar mooi weer, maar de beste reistijd is tussen april en oktober. Fuerteventura en Lanzarote zijn meer oostelijk gelegen. Hier kun je het hele jaar perfect vertoeven. 
  • Wat is het leukste eiland van de Canarische Eilanden? Lees hiervoor vooral ons blog over het leukste Canarische Eiland
  • Wat zijn de beste hotels op de Canarische Eilanden? De beste hotels van de Canarische Eilanden, daarover hebben we voor jou een blog geschreven.    

3 onmisbare tips Canarische Eilanden

Tip #1 Pico del Teide op Tenerife: een supersnelle kabelbaan op de hoogste berg van het Nationale Park Teide. Ga jij er ook vanaf, dare devil?

Tip #2 Siam Park Tenerife: het grootste aquapark mét een glijbaan van 28 meter hoog. Ga hier zeker vanaf, want de beleving is levensecht. Je glijdt namelijk door een transparant aquarium vol met prachtige vissen en roggen. Ben je in het bezit van een goede onderwatercamera? Neem die zeker mee! 

Tip #3 National Park Timanfaya: ligt in het zuidwesten van Lanzarote en in het ruigste gedeelte van het eiland. Bezoek ook zeker La Geria: hét wijngebied van Lanzarote met prachtige wijnranken en volop wandelroutes door dit wonderschone gebied. Hou je van wijn? Go here!