JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Siam Park Tenerife - Siam Park Waterpark - D-reizen

Siam Park Tenerife

Op zoek naar een vakantie vol waterpret? Bezoek dan Siam Park op Tenerife: het grootste aquapark van Europa! Hier vind je waterattracties voor jong en oud; van lazy rivers en familieglijbanen tot attracties voor de adrenaline-junks!

Wat is Siam Park op Tenerife?

Siam Park op Tenerife, bij de bruisende badplaatsen Costa Adeje en Playa de las Americas, is razend populair! Met een oppervlakte van 18,5 hectaren en dankzij tal van spectaculaire glijbanen en spetterende waterattracties is het park dan ook perfect voor een dagje uit. Siam Park, gebouwd in Aziatische stijl met draken en tempels, biedt een combinatie van adrenaline, avontuur en ontspanning voor alle leeftijden. Niet voor niets wordt Siam Park door velen als hét beste waterpark ter wereld beschouwd! En helemaal mooi: het is ‘s werelds eerste 'groene' waterpark, wat betekent dat het water in de attracties wordt gerecycled.

De leukste attracties in Siam Park

In Siam Park vind je allerlei soorten (water)attracties, om te ontspannen of om de adrenaline door je aderen te laten stromen. We lichten er een paar voor je uit.

De bekendste attractie van Siam Park is The tower of Power: een 28 meter hoge glijbaan waar je met een snelheid van 80 kilometer per uur naar beneden glijdt, omgeven door een aquarium met vissen.

Waaghalzen gaan in de The Dragon, een tornado, waar je in een tunnel met lichtshow wordt afgeschoten in een 20 meter brede trechter. Of in The Wave Palace, een gigantisch golfslagbad met de hoogste kunstmatige golven ter wereld. De golven kunnen wel 3 meter hoog worden!

Maar ook voor een dagje ontspannen ben je in Siam Park aan het juiste adres. Strijk neer op Siam Beach, een wit strand met faciliteiten voor de hele dag zonnebaden. Of dobber rond in de Mai Thai River, een lange rivier die door het park slingert. Of ga naar de Champagne Club, met luxe Balinese bedden en gezellige zitjes.

Siam Park met kinderen

Ook kinderen kunnen hun lol niet op in Siam Park. Speciaal voor hen zijn er allerlei waterattracties, voor elke leeftijd. Zo is er Coco Beach waar kleine kinderen lekker kunnen spelen in het water en waar voor volwassenen ligbedjes met parasols zijn. Oudere kinderen en volwassenen roetsjen van de Sawasdee of de Jungle Snake, waar je in je eentje of met zijn tweeën in een zwemband naar beneden glijdt en onderweg allemaal spannende verrassingen tegenkomt. Probeer ook The Giant, waar je rondjes blijft draaien in een trechter tot je in een diep gat valt en je ervaart hoe hard de zwaartekracht aan je trekt. En voor de kleintjes is er The Lost City, een waterspeeltuin met bruggen, torens, netten, watervallen en 15 glijbanen.

Boek tickets voor Siam Park

De openingstijden van Siam Park zijn perfect; het park op het Spaanse eiland is namelijk het hele jaar geopend. We raden wel aan om vooraf al tickets te boeken, dat scheelt je flink wat wachttijd en het is vaak nog voordeliger ook! Boek meteen je tickets via je Reisadviseur.