JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Siam Park - een indrukwekkend waterpark

Siam Park Tenerife

Ben jij op zoek naar échte waterpret? Bezoek dan Siam Park op Tenerife: het grootste waterpark van Europa! Hier vind je vertier voor de hele familie. Van lazy rivers tot familie-attracties en glijbanen voor de adrenaline-junks!

Wat is Siam Park?

Siam Park op Tenerife is een zeer indrukwekkend waterpretpark. Er zijn spectaculaire glijbanen, het is gebouwd in een sprookjesachtige stijl en de begroeiing is prachtig. Het is een van de grootste waterparken van Europa en biedt een combinatie van adrenaline, avontuur en ontspanning. En ... het is ‘s werelds eerste 'groene' waterpark, want het water in de attracties wordt gerecycled. Het park is ideaal voor een dag vol plezier tijdens je vakantie aan de Playa de las Americas of Costa Adeje.

Attracties in het Siam Park

De bekendste attractie is The tower of power: een 28 meter hoge glijbaan waar je met een snelheid van 80 km per uur naar beneden glijdt door een transparant aquarium met vissen, haaien en roggen.

The Dragon is ook een absolute aanrader. Het is een tornado waar je in een tunnel met lichtshow wordt afgeschoten in een 20 meter brede trechter.

Probeer ook The Giant, waar je rondjes blijft draaien in een trechter tot je in een diep gat valt en je ervaart hoe hard de zwaartekracht aan je trekt.

Doe jij het liever even rustig aan? Dobber dan rond in de Mai Thai River, een lange rivier die door het park slingert.

The Wave Palace is een gigantisch golfslagbad met de hoogste kunstmatige golven ter wereld. De golven kunnen wel 3 meter hoog worden.

In de Jungle Snake kun je alleen of met zijn tweeën in een zwemband van de gaafste glijbanen racen en ontdek je onderweg allemaal spannende verrassingen.

Wil jij ook naar Siam Park?

Siam Park is het hele jaar geopend. Het is aan te raden om vooraf al entreekaartjes te boeken. Dat scheelt je flink wat wachttijd en het is vaak nog voordeliger ook! Wil jij nu alvast je kaartjes bestellen voor Siam Park? Dat kan! Je kunt jouw kaartjes boeken via jouw Reisadviseur.

Bekijk hotels vlakbij Siam Park