Siam Park - waterpark nummer 1 volgens TripAdvisor!

Siam Park op Tenerife is één van de grootste waterparken van Europa. In de zomer van 2016 werd Siam Park op TripAdvisor uitgeroepen tot favoriete waterpark!
Glijbaan van Siam park

Siam Park

Siam Park op Tenerife is een zeer indrukwekkend waterpretpark. Er zijn spectaculaire glijbanen, het is gebouwd in een sprookjesachtige stijl en de begroeiing is prachtig. Het is een van de grootste waterparken van Europa en biedt een combinatie van adrenaline, avontuur en ontspanning. En ... het is ‘s werelds eerste 'groene' waterpark, want het water in de attracties wordt gerecycled. 
Zwemband in het zwembad Glijbaan van Siam park

Attracties in het Siam Park

De bekendste attractie is The tower of power: een 28 meter hoge glijbaan waar je naar beneden glijdt door een transparant aquarium met vissen, haaien en roggen.

The Dragon is ook een absolute aanrader. Het is een tornado waar je in een tunnel met lichtshow wordt afgeschoten in een 20 meter brede trechter.

Probeer ook The Giant, waar je rondjes blijft draaien in een trechter tot je in een diep gat valt en je ervaart hoe hard de zwaartekracht aan je trekt.

Doe jij het liever even rustig aan? Dobber dan rond in de Mai Thai River, een lange rivier die door het park slingert.
Sea Lion Island in Siam Park

Wil jij ook naar Siam Park?

Siam Park is het hele jaar geopend. Het is aan te raden om vooraf al entreekaartjes te boeken. Dat scheelt je flink wat wachttijd en het is vaak nog voordeliger ook! Wil jij nu alvast je kaartjes bestellen voor Siam Park? Dat kan! Je kunt jouw kaartjes boeken via jouw Persoonlijke Reisadviseur.
Bekijk onze hotels vlakbij Siam Park