JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Waar overwinteren? De beste bestemmingen - D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Overwinteren

Mag de zomer van jou wel eeuwig duren? Nou, dan skip je de winter toch gewoon? Vertrek naar het buitenland en ontsnap aan de Nederlandse kou. Door te overwinteren in het buitenland zit jij de komende maanden nog heerlijk op een zonnig terras. Of struin je zelfs nog lekker op blote over het strand. Eén ding is zeker: je UGG’s heb je niet nodig!  

Ja, ik wil overwinteren!

Overwinteren in Spanje

Zuid-Europa blijft populair onder (seniore) overwinteraars, dankzij het milde klimaat. Met name Spanje is in trek! De populaire Spaanse badplaatsen zijn in de winter een stuk rustiger dan in de zomer, toch zul je niet de enige Nederlander zijn die hier lekker een paar weken of maanden vertoeft. Wel zo gezellig én praktisch, want je kunt veel zaken dan ook gewoon in het Nederlands regelen. En ook het Nederlandse eten hoef je niet te missen, maar wissel je natuurlijk wel af met tapas en sangría op een zonnig terras. Je bent tenslotte in Spanje, hè?

Overwinteren in Portugal

Portugal is onder Nederlanders een geliefde bestemming om tijdens onze koude maanden voor langere tijd naartoe te gaan. Naast een aangenaam klimaat is het leven hier goedkoop, het is één van de betaalbaarste overwinterbestemmingen van Europa. De prijzen van accommodaties liggen ’s winters ook nog eens een stuk lager dan ’s zomers. Jij hoeft voorlopig dus niet meer naar huis!

Meer tips om te overwinteren in Europa

Sicilië, Italië

Een excuus nodig om zo lang mogelijk van de Italiaanse keuken te genieten? Verblijf lekker de (hele!) winter op Sicilië, waar het zelfs in januari nog 17°C is.

Malta

Malta is lekker klein en knus, maar wel met genoeg te zien en te doen. Ook kun je er uitstekend wandelen, waar het winterklimaat (17°C) uitstekend geschikt voor is.

Liever overwinteren buiten Europa?

Mag het van jou nog wel een paar graadjes warmer, zodat je zeker weet dat je de hele winter onbezorgd op het strand kunt liggen? Ga dan naar één van onze mooie overwinterbestemmingen buiten Europa!

(Lange) overwinter vakantie boeken?

Zie jij jezelf wel liggen op het exotische strand van Curaçao, terwijl je vrienden in Nederland zitten te klappertanden? Of ga jij het liefst lekker een paar weken of maanden naar Spanje? Plan jouw perfecte ontsnapping en beleef de winter zoals nooit tevoren. Bij het reisbureau geven we je hier graag gratis en vrijblijvend advies over, of bekijk direct zelf online de zonnige mogelijkheden.

Overwinter in het buitenland


Vind mijn reisbureau