JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Autovakantie Zeeland - Met de auto naar Zeeland - D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Autovakantie Zeeland

Historisch Nederland ontdekken? Dat doe je met een autovakantie naar Zeeland: het gebied van de duinen, kustvogels, schilderachtige dorpjes en het eeuwenoude Middelburg. Maak hier de mooiste duin- en strandwandelingen. En, spot met een beetje geluk ook zonnebadende zeehonden! Met wie ga jij de Zeeuwse kust verkennen? Ga met de auto naar Zeeland!

Autovakantie Zeeland

Waarheen op autovakantie in Zeeland?

Lange zandstranden en de zilte lucht: een autovakantie naar Zeeland geeft je het gevoel even optimaal te ontspannen.  En, wist je dat deze provincie naast het mooie Zuid-Holland nog veel meer te bieden heeft? Hoewel het bruisende Amsterdam deze rol nu op zich genomen heeft, was Zeeland vroeger juist het kloppende hart van dit kleine land. Hét handelscentrum waar het allemaal gebeurde: de plek vanuit waar de VOC-schepen vertrokken en Nederland voorzagen van Oosterse handelswaren. Waar je deze historie nog altijd goed terugziet, is in het statige Middelburg: een stad vol van schilderachtige pleinen, eeuwenoude pakhuizen, smalle straatjes en imposante gevels. Een wandeling door deze stadskern is als het ware een tour door een openluchtmuseum.

Een andere, grote reden waarom velen graag met de auto naar Zeeland gaan, is natuurlijk de prachtige natuur: van de lange kuststroken met gezellige badplaatsen als Zoutelande, Kamperland en Burgh-Haamstede tot weidse duinen waar je mooie wandelingen maakt. Ook natuurliefhebbers komen hier graag naartoe, want het vormt dé broedplek voor vele vogelsoorten. Een autovakantie in Zeeland betekent dus een heerlijke trip op een veelzijdige bestemming in Nederland! Heb jij je sleutels al gepakt?

Domburg

Kom heerlijk tot rust op het strand

Ga naar natuurgebied De Manteling

Fiets door de heuvelachtige duinen

ontdek domburg

Renesse

Bezoek vanuit hier Burgh-Haamstede

Bezoek Boswachterij Westerschouwen

Waai lekker uit op het mooie strand

ontdek renesse

Middelburg

Struin door het historisch centrum

Ontdek de vele winkeltjes & restaurants

Bezoek het statige Zeeuws Museum

ontdek middelburg

Wat nodig voor een autovakantie naar Zeeland?

Ga je met de auto naar Zeeland? Om jou de weg op te laten gaan, hebben wij wat praktische tips voor je op een rijtje gezet:

  • Verschillende steden en gemeentes in Nederland werken met milieuzones, al verschilt het per stad of gemeente wat dit precies inhoudt: hier is namelijk geen landelijk beleid voor. Onder anderen steden als Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Rotterdam en Utrecht hebben milieuzones ingevoerd. Steden als Maastricht en Nijmegen hebben dit op de planning staan.
  • Nederland kent geen tolwegen. Wel moet voor enkele tunnels en een brug tol betaald worden, waaronder de Kilttunnel, Westerscheldetunnel en de Nieuwerbrug.
  • Het gebruik van een mobiele telefoon in de hand tijdens het rijden, is niet toegestaan. Wel mag de telefoon, bijvoorbeeld voor navigatie of bellen, handsfree gebruikt worden.

Wat voor soort autovakantie zoek je ?

Wil je reizen in Nederland met de auto, zoals een trip naar Zeeland? Maar, weet je nog niet wat voor vakantie je zoekt? Geen probleem, want wij helpen je graag op weg naar een ideale autovakantie, passend bij jouw situatie: van gezellige gezinsvakanties tot een culturele stedentrip. Wil je graag persoonlijk en vrijblijvend advies? Maak gemakkelijk een afspraak of wandel binnen in een van onze reisbureaus.