JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Autovakantie Nord Pas de Calais in Frankrijk - Met de auto naar Nord Pas de Calais - D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Autovakantie Nord-Pas-de-Calais

Hoge krijtrotsen, oerbossen, uitgestrekt moerasland en historische vissersplaatsen: een autovakantie naar Nord-Pas-de-Calais is niet alleen dichtbij, het geeft je ook een uniek stukje Frankrijk. En, dat niet alleen! Ook vind je hier cultuurrijke steden voor een mooie dagtrip. Wat zou jij graag willen zien? Ga met de auto naar Nord-Pas-de-Calais!

Autoreis Nord-Pas-de-Calais

Waarheen op autovakantie in Nord-Pas-de-Calais?

Wil je met de auto naar Frankrijk? Net over de grens van zuidwestelijk België vind je het Franse Nord-Pas-de-Calais. Je zou haast kunnen stellen dat dit gebied wat Brits aandoet, zoals Zuid-Engeland. Ook hier vind je namelijk uitgestrekte moeraslanden, kleine kanalen, glooiend groene heuvels en authentieke vissersplaatsen. Maar, bovenal de indrukwekkend hoge krijtrotsen. Een bekende stad is de badplaats Duinkerke: vooral zonliefhebbers komen hier graag vanwege het enorm brede, lange zandstrand. Maar, een autovakantie naar Nord-Pas-de-Calais biedt meer: wat dacht je namelijk van de derde stad van Frankrijk, het historische Lille? Kunstmusea met werken van Monet, lange winkelstraten en gezellige restaurants waar de Franse keuken perfect tot uiting komt: een stedentrip Lille moet je zeker doen!

Of, wat te denken van kustplaatsjes als het authentieke Le Touquet en Boulogne-Sur-Mer? Of je nu een strandliefhebber bent of als wandelaar van oerbossen houdt: het relatief dichtbij gelegen Nord-Pas-de-Calais is een zekere aanrader voor wie niet te ver wilt rijden. Ga dus snel met de auto naar Nord-Pas-de-Calais!

Wat nodig voor een autovakantie naar Nord-Pas-de-Calais?

Wil je reizen naar Frankrijk met de auto? Om jou voorbereid naar Nord-Pas-de-Calais te laten rijden, vind je hieronder wat handige tips voor een reis zonder eventuele verrassingen:

  • In Frankrijk heb je een milieusticker nodig om in sommige steden of bepaalde stadsdelen te mogen rijden. Bekijk van te voren of jij deze nodig hebt en vergeet deze dus niet, indien nodig, bijtijds te bestellen.
  • Op de meeste autosnelwegen in Frankrijk wordt tol geheven: check van te voren jouw situatie, zoals jouw route, om niet voor verrassingen te staan.
  • Het gebruik van een mobiele telefoon in de hand tijdens het rijden, is niet toegestaan. Wel mag de telefoon, bijvoorbeeld voor navigatie of bellen, handsfree gebruikt worden.

Wat voor soort autovakantie zoek je?

Wil je reizen naar Frankrijk met de auto en ben je op zoek naar een passende bestemming? Wij staan graag voor je klaar om je te helpen de juiste keuze te maken: van een ontspannen vakantiepark met het gezin tot een prachtige rondreis. Wil je graag persoonlijk en vrijblijvend advies? Maak gemakkelijk een afspraak of wandel binnen in een van onze reisbureaus.