JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Autovakantie België - Met de auto naar België - D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Autovakantie België

Bourgondisch dineren, speciaalbiertjes en de beste chocolade: een autovakantie naar België betekent proeven van 'het goede leven'. Ontdek historisch Gent en Brugge of relax op de stranden van de Belgische Kust. Of, ga op wandel- of fietsavontuur in de Belgische Ardennen. Benieuwd naar dit gezellige buurland? Ga mee met de auto naar België!

Autovakantie België

Waarheen op autovakantie in België?

Gezellige restaurants met Belgische frietjes in eeuwenoude steden: België is een samensmelting van de Bourgondische cultuur, prachtige natuur en een bruisend strandleven. En, het is ook nog eens erg dichtbij Nederland, wat reizen naar België met de auto erg aantrekkelijk maakt! Denk aan trendy stedentrips, zoals Brussel en Antwerpen. Of, ontdek eeuwenoude handelssteden en daarmee cultuurrijke plekken als Gent en Brugge. Hier vind je hotspots als historische pleinen met Bourgondische restaurants, gezellige bars en boetiekjes. Of, wat dacht je van een autovakantie naar de Belgische Kust? Niet ver van Gent en Brugge vind je bruisende badplaatsen als Knokke-Heist, Oostende en De Haan; een plek waar niet alleen zonliefhebbers, maar ook natuur- en fietsfanaten graag naartoe trekken! Je maakt hier namelijk schitterende fiets- en wandeltochten door de polders en duinlandschappen. Of, bezoek je liever de natuur van de Belgische Ardennen met schilderachtige steden als Dinant en Malmedy? Een gebied vol van oerbossen, Middeleeuwse kastelen, grotten, kronkelende rivieren en eeuwenoude steden. En, het Formule1 circuit in Spa! Waar wil jij naartoe op autovakantie in België?

Antwerpen

Bekijk dé kunstwerken van Rubens

Wandel door het historisch centrum

Proef speciaalbiertjes in trendy bars

BEKIJK HET AANBOD

Wat nodig voor een autovakantie naar België?

Reis je met de auto naar België, zoals een vakantie naar de Belgische Ardennen? Dan wil je voorbereid de weg op. Daarom hebben we, speciaal voor jou, wat praktische informatie op een rijtje gezet:

  • België werkt met milieuzones, dus check van te voren wat dit voor jou betekent wanneer je met de auto ergens doorheen gaat.
  • Voor personenwagens hoef je in België geen tol te betalen.
  • Het gebruik van een mobiele telefoon in de hand tijdens het rijden, is niet toegestaan. Wel mag de telefoon, bijvoorbeeld voor navigatie of bellen, handsfree gebruikt worden.

Wat voor autovakantie zoek je?

Wil je reizen naar België met de auto, maar weet je nog niet wat voor type reis of welke bestemming het wordt? Soms is de keuze inderdaad lastig. Daarom helpen wij je graag naar een ideale autovakantie: van gezellige vakantieparken voor het gezin tot een culturele stedentrip. Wil je graag persoonlijk en vrijblijvend advies? Maak gemakkelijk een afspraak of wandel binnen in een van onze reisbureaus.