JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Autovakantie België - De beste vakantie deals - D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Autovakantie België

Bourgondisch dineren, speciaalbiertjes en de beste chocolade: een autovakantie naar België betekent even proeven van 'het goede leven'. Zoek het bruisende van de stad op, relax op de stranden van de Belgische Kust of ga op wandel- en fietsavontuur in de Belgische Ardennen.

Autovakantie België

Waarheen op autovakantie in België?

Gezellige restaurants met Belgische frietjes in eeuwenoude steden: België is een samensmelting van de Bourgondische cultuur, prachtige natuur en een bruisend strandleven. En, het is ook nog eens erg dichtbij, wat reizen naar België met de auto erg aantrekkelijk maakt! Zo kun je denken aan trendy stedentrips, zoals Brussel en Antwerpen, maar ook cultuurrijke plekken als Gent en Brugge waar hotspots als historische pleinen met Bourgondische restaurants, gezellige bars en boetiekjes het hart van de stad vormen.  Niet ver van Gent en Brugge vind je eveneens de Belgische Kust met badplaatsen als Knokke-Heist, Oostende en De Haan; een plek waar niet alleen zonliefhebbers, maar ook natuur- en fietsfanaten graag naartoe trekken voor mooie tochten door de polders en duinlandschappen. Of, bezoek je liever de natuur van de Belgische Ardennen, vol van lommerrijke oerbossen, heuvellandschappen met Middeleeuwse kastelen, grotten, kronkelende rivieren en eeuwenoude steden?

Belgische Ardennen

Wandel door bergachtige oerbossen

Ontdek Middeleeuwse kastelen

Bezoek eeuwenoude steden

bekijk het aanbod

Antwerpen

Bekijk dé kunstwerken van Rubens

Wandel door het historisch centrum

Proef speciaalbiertjes in trendy bars

BEKIJK HET AANBOD

Wat nodig voor een autovakantie naar België?

Reis je met de auto naar België? Om jou voorbereid op reis te laten gaan, hebben we wat praktische informatie voor je op een rijtje gezet:

  • België werkt met milieuzones, dus check van te voren wat dit voor jou betekent wanneer je met de auto ergens doorheen gaat.
  • Voor personenwagens hoef je in België geen tol te betalen.
  • Het gebruik van een mobiele telefoon in de hand tijdens het rijden, is niet toegestaan. Wel mag de telefoon, bijvoorbeeld voor navigatie of bellen, handsfree gebruikt worden.

Wat voor autovakantie zoek je?

Wil je reizen naar België met de auto, maar weet je nog niet wat voor type reis of welke bestemming het wordt? Geen probleem, want wij helpen je graag op weg naar een ideale autovakantie, passend bij jouw situatie: van gezellige vakantieparken tot een culturele stedentrip. Wil je graag persoonlijk en vrijblijvend advies? Maak gemakkelijk een afspraak of wandel binnen in een van onze reisbureaus.