Zonvakantie Kos-stad

Genieten van de zon op een zandstrand, lopen in een prachtige haven en feesten in een bruisend nachtleven. Kos-stad is de badplaats voor de levensgenieter. Bovendien is Kos-stad de ideale startplaats voor excursies naar het binnenland van Kos of voor een boottocht naar ... Lees meer over Kos-stad

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over Kos-stad

Genieten van de zon op een zandstrand, lopen in een prachtige haven en feesten in een bruisend nachtleven. Kos-stad is de badplaats voor de levensgenieter. Bovendien is Kos-stad de ideale startplaats voor excursies naar het binnenland van Kos of voor een boottocht naar de prachtige Turkse kust.

Hoogtepunten Kos-stad

Natuurlijk kun je in Kos-stad uitgaan, maar de stad is zeker de moeite waard om verder te ontdekken. Door de combinatie van moderne winkelstraatjes en het centrum is de stad een mengelmoes van heden en verleden. Hier kun je Kos pas echt ontdekken.

Bovendien leent de haven van Mandraki zich prima voor een boottocht naar de Turkse kust. Je kunt er dagtochtjes maken en op de havenpromenade genieten van de vele cafés en restaurants die Kos-stad biedt.

De culturele liefhebber kan Kos-stad niet verlaten zonder een bezoek aan de beroemde boom van Hippocrates. Op het eiland Kos legde Hippocrates zijn eed af die artsen wereldwijd nog steeds afleggen. Onder de circa 14 m hoge boom gaf Hippocrates zijn leerlingen les.

Op vakantie naar Kos-stad

Kos-stad is de druk bezochtste badplaats van Kos, aan de noordoostkust van het eiland. Overdag kun je genieten van het grote centrum of het oude pittoreske deel. Zonliefhebbers kunnen een verfrissende duik nemen in zee om daarna bij te kleuren op één van de drie zandstranden van Kos-stad.

's Avonds halen feestliefhebbers hun hart op. Met verschillende restaurants en cafés zijn er voldoende eetgelegenheden, maar vooral de vele discotheken en clubs zorgen voor een bruisend nachtleven. Kos-stad is geschikt voor een breed publiek. Maar in het hoogseizoen bezoeken veel jongeren de plaats.

Omhoog arrow_upward