Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Fuerteventura ×
    • Playa Desquinzo ×

Vakantie Playa Desquinzo

Even lekker weg uit het dagelijkse leven? Een vakantie naar Playa Desquinzo, ook wel Playa de Esquinzo genoemd, biedt uitkomst! Deze rustige en kleinschalige badplaats op Fuerteventura heeft een geweldig groot zandstrand dat goudgeel van kleur is. Bouw zandkastelen, plons in de blauwe zee voor wat verkoeling of blijf lekker op je strandbedje liggen met een koud drankje in je hand en lees een goed boek. Een zorgeloze strandvakantie ervaar je bij Playa Desquinzo op de Canarische Eilanden!  

Lees meer

Stranden van Playa De Esquinzo

Voor een strandvakantie zit je goed in Playa Desquinzo. Dat komt door het langgerekte strand Playa Esquinzo. Dit strand is ruim opgezet en gelegen tussen de stranden van Morro Jable en Jandia in het zuidoosten van Fuerteventura. De zee wordt zeer langzaam dieper waardoor kinderen in het beginstuk lekker kunnen spelen. Bovendien is Playa Esquinzo geliefd bij surfers, net als vele andere stranden op dit Canarische eiland.  

Klimaat Playa Desquinzo

Playa Desquinzo is een heerlijke zonbestemming, zowel in de zomer als in de winter. In augustus is Playa Desquinzo op zijn warmst met gemiddeld 28 graden, terwijl het in januari ook nog fijn vertoeven is in deze badplaats met gemiddeld 21 graden. Met de vele zonuren en het stabiele warme zeewater beleef je hier gegarandeerd heerlijke stranddagen. Bovendien valt in dit gedeelte van Fuerteventura bijna nooit neerslag, grote kans dus op schitterend weer tijdens je vakantie in Playa Desquinzo!  

Bezienswaardigheden bekijken vanuit Playa De Esquinzo

Laat de mogelijkheid niet liggen om een paar dagen een auto te huren. Hiermee kun je de mooiste bezienswaardigheden van Fuerteventura bekijken. De wegen zijn erg goed waardoor je makkelijk de mooiste plekjes van het eiland kunt bereiken. Rijd bijvoorbeeld naar relaxte dorpjes zoals El Cotillo aan de kust en het witgekleurde Betancuria in het binnenland. Of kies een dagje een ander strand uit zoals de stranden bij Corralejo, Costa Calma of Caleta de Fuste. Als je in bent voor een portie natuur én avontuur dan kunnen wij je een bezoek aan Parque National de Jandia zeker aanraden. Hier bewandel je mooie routes door het ruige landschap en kun je de Pico de la Zarza beklimmen voor een magnifiek uitzicht.

Enthousiast geworden over Playa Desquinzo? Bekijk onze fijne hotels in deze badplaats op Fuerteventura beleef een geweldige vakantie!