JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Informatie over bagage bijboeken en online inchecken

Vliegen: hoe zit het met bagage en online inchecken?

Handbagage

Bij veel luchtvaartmaatschappijen mag je gratis handbagage mee aan boord nemen. De hoeveelheid (aantal stuks, gewicht en afmetingen) verschilt per luchtvaartmaatschappij en per bestemming. Op de website van de ANVR vind je een overzicht van de regels per luchtvaartmaatschappij.

Ruimbagage

Het meenemen van ruimbagage is bij de meeste luchtvaartmaatschappijen, zeker binnen Europa, niet gratis. De kosten, die bepaald worden door touroperators en luchtvaartmaatschappijen, kunnen op elk moment wijzigen. Ook verschillen de kosten per touroperator, per luchtvaartmaatschappij, per bestemming en per gewicht. Op de website van de ANVR vind je een actueel overzicht.

Ruimbagage bijboeken na jouw boeking

Omdat de tarieven voor ruimbagage continu gewijzigd kunnen worden door honderden touroperators en luchtvaartmaatschappijen, kunnen wij deze helaas niet tonen of verwerken in de prijzen op onze website. Dat betekent dat je jouw ruimbagage ná je boeking nog moet bijboeken. Niet zelf je bagage willen regelen? Jouw reisadviseur regelt dit tegen een kleine vergoeding graag voor je.

Online inchecken en bagageregeling per airline

Vind hieronder de luchtvaartmaatschappij waar jij mee vliegt en lees alles over het inchecken en extra's bijboeken zoals bagage. Let op: je bent zelf verantwoordelijk om 24 uur voor vertrek je vlucht te checken op eventuele wijzigingen.