JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Bagage bijboeken? Wij regelen het!

Bagage

 Gezin op de luchthaven

Handbagage

Bij verreweg de meeste luchtvaartmaatschappijen mag je gratis handbagage mee aan boord nemen. De hoeveelheid (aantal stuks, gewicht en afmetingen) verschilt per luchtvaartmaatschappij en per bestemming. Op de website van de ANVR vind je een overzicht van de regels per luchtvaartmaatschappij.

Ruimbagage

Het meenemen van ruimbagage is bij de meeste luchtvaartmaatschappijen, zeker binnen Europa, niet gratis. De kosten, die bepaald worden door touroperators en luchtvaartmaatschappijen, kunnen op elk moment wijzigen. Ook verschillen de kosten per touroperator, per luchtvaartmaatschappij, per bestemming en per gewicht. Op de website van de ANVR vind je een actueel overzicht.

Ruimbagage bijboeken na jouw boeking

Omdat de tarieven voor ruimbagage continu gewijzigd kunnen worden door honderden touroperators en luchtvaartmaatschappijen, kunnen wij deze helaas niet tonen of verwerken in de prijzen op onze website. Dat betekent dat je jouw ruimbagage ná je boeking nog moet bijboeken. Niet zelf je bagage willen regelen? Jouw Persoonlijke Reisadviseur regelt tegen kleine vergoeding dit graag voor je.

Vragen?

Ga naar ANVR.nl