Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Fuerteventura ×
    • Jandia ×

Rust, ruimte, zon, zee en strand overheerst tijdens een heerlijke vakantie in Jandia. Deze kustplaats ligt helemaal op het meest zuidelijke puntje van Fuerteventura, de warmste plek van het eiland! Wandel over de langgerekte stranden, spring de verkoelende zee in of blijf lekker op een ligbedje liggen in ze zon. Een strandvakantie op de Canarische Eilanden was nog nooit zó fijn als in Jandia op Fuerteventura!

Lees meer

Op vakantie naar Jandia

Jandia is de perfecte bestemming voor echte strandliefhebbers! Je vindt hier de beste stranden van Fuerteventura, daarover lees je meer in het kopje 'stranden van Jandia'. Het strand van Jandia is erg groot waardoor je genoeg ruimte op het strand hebt om je handdoek uit te rollen. Als je rust op vakantie wilt zit je in Jandia ook goed. Daarnaast vind je bij het strand veel watersportmogelijkheden. Durf jij waterskiën aan? Of ga je duiken of windsurfen? Aan jou de keuze!

Stranden van Jandia

Het strand van Jandia heet Playa del Matorral, beter bekend als Playa de Jandia. Dit is het grootste strand van Fuerteventura. Je herkent het strand aan haar breedte, langgerektheid en de bekende witte vuurtoren. Je vindt Playa del Matorral op loopafstand van de hotels. Voordat je vanuit je hotel op het strand bent moet je eerst een beschermd stuk natuurgebied doorkruisen middels houten vlonders. Geniet van deze wandeling door de natuur om vervolgens te chillen op het strand!

Natuur in Jandia

Jandia ligt op een schiereiland en hier vind je ook het grootste natuurgebied van het eiland: Parque National de Jandia. In dit natuurpark ligt de hoogste berg van Fuerteventura, de Pico de la Zarza. Na een beklimming van gemiddeld 5 uur ben je op de top van de berg, maar hier is wel een goede conditie voor vereist. Ook al wil je niet de berg beklimmen, dan is Parque National de Jandia de moeite waard omdat je hier enorm veel verschillende vogels kunt spotten.

Restaurants en uitgaan in Jandia

Jandia staat niet perse bekend om haar geweldige uitgaansgelegenheden. In deze badplaats vind je een handje vol winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Voor meer levendigheid vind je op korte afstand Morro Jable. Dit is een andere kustplaats waar veel meer winkels en restaurants zijn gelegen. Je kunt dus de gezelligheid opzoeken wanneer jij daar zin in hebt!

Praktische tips voor je vakantie naar Jandia

Waar ligt Jandia?

Je vindt Jandia op Fuerteventura. Deze badplaats is het meest zuidelijke plaatsje van dit Canarische eiland.

Hoelang is het vliegen naar Jandia?

Voor een vakantie naar Jandia op Fuerteventura is het, zonder tussenlanding, ongeveer 4,5 uur vliegen vanaf Amsterdam.

Wat is het tijdverschil met Nederland en Jandia?

In Jandia is het één uur vroeger in vergelijking met Nederland.