Hostel Miranda

 • *
 • *

Blanes, Costa Brava, Spanje

 • Zeer in trek in de Costa Brava
 • Op een goede locatie gelegen
 • Een ontvangst met open armen
 • Positieve beoordelingen
Vanafprijs geldt op:
20 juni (4 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 169

Omschrijving over Hostel Miranda

Verblijven in een aangename accommodatie in Blanes? Hostel Miranda is een comfortabel 2-sterren hostel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 50 reizigers beoordelen Hostel Miranda gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto's en beoordelingen van Hostel Miranda, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Spanje? Boek jouw vakantie naar Hostel Miranda vandaag nog!

Ligging

Hostal Miranda heeft een centrale ligging in het uitgaansgedeelte van Blanes. Het strand, winkels en uitgaangsgelegenheden zijn alle te voet binnen 5 minuten te bereiken. Het oude centrum ligt op ca. 10 minuten wandelen.

- Strand: ca. 270 m
- Uitgaansgelegenheden: ca. 200 m
- Supermarkt: ca. 300 m
- Oude centrum: ca. 1 km

Openbaar vervoer:
- Busstation: ca. 300 m

Met de auto:
- Het hostal heeft geen bewaakte parkeergelegenheid, echter voor het hostal ligt een grote openbare parkeerplaats. Houdt er rekening mee dat met name in het hoogseizoen de parkeerplaats druk bezet is.

Met de pendelbus:
- U wordt gebracht en opgehaald bij hotel Pi Mar, op ca. 350 m van het hostal

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Girona: ca. 30 km
- Luchthaven Barcelona El Prat: ca. 80 km
- Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen. Wij raden u aan een transfer bij te boeken. Deze voegt u eenvoudig toe in de volgende stap van het boekingsproces

Faciliteiten

- Receptie
- Lift
- Bar
- Restaurant
- Gratis wifi in het gehele hostal beschikbaar
- Bagageruimte

Kamers

De kamers zijn eenvoudig maar netjes ingericht en beschikken alle over: - Plafondventilator - Huurkluisje (ca. € 4 p.d.) - Badkamer met douche en toilet - Gratis wifi 50% van de kamers beschikt over een balkon

Algemeen

Het kleinschalige hostal Miranda is een uitstekend plekje om voor een leuke prijs op een centrale locatie van de veelzijdige badplaats Blanes te verblijven.

Het hostal wordt al jaren door een gastvrije familie gerund en biedt u eenvoudige, maar met zorg ingerichte kamers. De helft van de kamers heeft een balkon.
Het sfeervol ingerichte restaurant serveert u prima maaltijden en in het gehele hostal kunt u gratis gebruik maken van wifi.

Hostal Miranda verwelkomd jaarlijks terugkerende gasten welke hier graag vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitscombinatie en de goede locatie verblijven.

Opmerkingen

Ontbijt in buffetvorm
Diner is een 3-gangen keuzemenu

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen

 • Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen:
 • Toeristenbelasting, ca. € 0,50 p.p.p.n., vanaf 16 jaar en met een maximum van 7 nachten te voldoen

 • Optionele kosten, ter plaatse te voldoen:
 • Huur kluisje, € 4 p.d. en € 20 borg

Aanvullende informatie

Informatie COVID-19

Reizen binnen Europa
In de meeste Europese landen geldt het zogenaamde 3G beleid: genezen, gevaccineerd of getest. Dit betekent dus dat u met uw digitale Coronapas kunt reizen mits u aan een van deze drie voorwaarden voldoet. De eisen die per land gesteld worden aan ‘genezen’ en ‘gevaccineerd’ en ‘getest’ kunnen verschillen, En dan met name de geldigheidsduur van vaccinaties en/of herstelbewijzen of bijvoorbeeld hoe recent u getest moet zijn en of het een PCR-test moet zijn of een antigeentest.


In een aantal landen treedt inmiddels de 2G regeling in werking. Dat betekent dat u volledig gevaccineerd tegen COVID-19 moet zijn of genezen van een besmetting. Uitsluitend met uw Coronapas met QR-code krijgt u toegang tot het land zelf, maar ook tot bijv. tot restaurants, hotels en bezienswaardigheden zoals musea. Bent u niet gevaccineerd of genezen, dan krijgt u met een negatieve PCR- of Antigeentest géén toegang. In landen met een 2G+ beleid geldt dat u, naast een volledige vaccinatie, ook een booster moet hebben of een negatieve PCR-test om het land binnen te komen.

Heeft u bij ons een vakantie geboekt of staat u op het punt dit te doen dan adviseren wij u dringend aan de 3G, 2G of 2G+ regels te voldoen.

Wij wijzen u er op dat het regelmatig voorkomt dat ook deelstaten van landen, regio’s, provincies, plaatsen of zelfs accommodaties een eis tot volledige vaccinatie, soms mét booster, aan toeristen stellen. Deze eisen kunnen afwijken van de eisen van het land zelf. Mogelijke kosten die voortvloeien uit het annuleren van een reis omdat u niet voldoet aan deze eisen liggen in de persoonlijke risicosfeer van de reiziger.

Bij uw reisdocumenten ontvangt u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Reizen buiten Europa
De Europese digitale Coronapas wordt in de meeste landen buiten Europa die u in ons assortiment zult aantreffen niet geaccepteerd. Enkele populaire bestemmingen die wij aanbieden, de ABC-eilanden (Aruba, Curaçao en Bonaire) en Dubai, vormen hierop een uitzondering en hebben bovendien, in tegenstelling tot onze overige verre bestemmingen, kleurcode geel. Voor deze bestemmingen wordt u wel verplicht om, naast uw digitale Coronapas, ook altijd uw geprinte vaccinatie-, herstel- of testbewijs mee te nemen.

Naar Amerika, Canada en Zuid-Afrika kunnen wij, ondanks de kleurcode oranje, veilig en verantwoord reizen uitvoeren. Er gelden per land verschillende inreisprotocollen die frequent wijzigen. Indonesië en Maleisië zijn op dit moment niet toegankelijk voor toeristen. Sommige delen van Thailand zijn weer open voor toeristen, maar wel met strenge inreisprotocollen.

Algemeen advies
Een samenvatting van de huidige reisadviezen en inreismaatregelen per land via u op www.dejongintra.nl/informatie/landinfo/

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie regelmatig op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen binnen Nederland en naar en in het buitenland.

Heeft u een test nodig voor vertrek naar uw bestemming? Deze is voordelig te regelen via de website van Spoedtest (www.spoedtest.nl/dejongintravakanties).Kinderkorting

Indien u de leeftijd van meereizende kinderen invult dan wordt rechts in de prijsopgave de juiste kinderprijs getoond. 

 • Kinderprijs geldt alleen als kinderen slapen in een kamer met minimaal twee volbetalende personen.
 • Indien kinderen gratis overnachten dienen de eventuele extra kosten voor maaltijden, kinderbed, etc. ter plaatse te worden betaald.

Bovenstaande tekst over Hostel Miranda is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken