Hotel Kipriotis Hippocrates

  • *
  • *
  • *
  • *

Psalidi, Kos, Griekenland

  • Speel volleybal met andere gasten
  • Reserveer de optie All Inclusive
  • Fijn hotel met 4 sterren
  • Gewaardeerd hotel in Kos
Vanafprijs geldt op:
15 juni (4 dagen)
met 2 personen
All inclusive
Vliegreis
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 458

Omschrijving over Hotel Kipriotis Hippocrates

Verblijven in een aangename accommodatie in Psalidi? Hotel Kipriotis Hippocrates is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 100 reizigers beoordelen Hotel Kipriotis Hippocrates gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto's en beoordelingen van Hotel Kipriotis Hippocrates, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Kipriotis Hippocrates vandaag nog!

Algemeen

Nationale categorie: 4 sterren

Categorie: 4

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Belangrijke opmerking:
In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis.
Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Toeristenbelasting

Vanwege de huidige beslissing van de Griekse regering wordt in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd op alle boekingen met ingang van 1 januari 2018. De klant dient de toeristenbelasting ter plaatse aan de hotelier te voldoen bij in- of uitcheck.
De toeristenbelasting wordt volgens de classificatie van het hotel berekend:

Voor 1* en 2* hotels/accommodaties – per kamer, per nacht ca. 0,50 EUR.
Voor 3* hotels/accommodaties - per kamer, per nacht ca. 1,50 EUR.
Voor 4* hotels/accommodaties - per kamer, per nacht ca. 3 EUR.
Voor 5* hotels/accommodaties - per kamer, per nacht ca. 4 EUR.
(Datum van publicatie; onder voorbehoud van wijzigingen.)

Opmerking toeristenbelasting

Als de productomschrijving specifieke informatie over toeristenbelasting bevat, is deze bindend.

Voor alle andere gevallen wees ervan bewust dat in sommige steden en gemeenten een plaatselijke toeristenbelasting kan worden geheven of op korte termijn kan worden ingevoerd. Het bedrag van de toeristenbelasting hangt normaal gesproken af van het aantal sterren van het geboekte hotel en van de duur van het verblijf. De toeristenbelasting moet door de gast rechtstreeks in het hotel worden betaald. Informeer daarom kort voor het begin van de reis of een dergelijke belasting van toepassing is in de plaats die geboekt is.

Bovenstaande tekst over Hotel Kipriotis Hippocrates is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken