Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
 • 1e persoon: 1-1-1990
 • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
  • Curacao ×
  • Curacao ×
  • Jan Thiel ×

Vakantie Jan Thiel

Hoe fijn het op Curaçao kan zijn ervaar je met een vakantie bij de Jan Thiel Baai. Deze idyllische baai met een parelwit strand en volop palmbomen ligt in het zuiden van Curaçao en is langzamerhand uitgegroeid tot een gezellig vakantiedorp met sfeervolle hotels en vakantieparken. De reden dat deze hotels zich hier vestigen is vanwege het paradijselijke gevoel dat de Jan Thiel Baai uitstraalt. Ervaar dit gevoel ook zelf!  

Lees meer

Op vakantie naar Jan Thiel Baai

Voor een vakantie naar Curaçao heb je de keuze uit veel locaties. Waarom zou je dan voor de Jan Thiel Baai kiezen? Allereerst vanwege de tropische setting van deze baai. Je hebt hier echt het gevoel dat je in de Caribbean bent. Met een magische onderwaterwereld aan je voeten, de vele watersporten zoals kajakken en flyboarden, de gezellige beachclubs met een ‘happy hour’ én de luxe loungebedden met parasols op het strand biedt de Jan Thiel Baai alle ingrediënten voor een zorgeloze strandvakantie!

Bezienswaardigheden Jan Thiel Baai

De ligging op het eiland is een goede reden om voor de Jan Thiel Baai te kiezen. Op slechts 5 kilometer afstand ligt Willemstad met onder andere de pastelkleurige huizen aan de Handelskade en de beroemde Pontjesbrug.  

Onze tips voor Jan Thiel Baai

Speciaal voor jouw vakantie naar de Jan Thiel Baai hebben wij de volgende tips:

 • Er is een duikschool op het strand. Zet je duikbril op en verken de adembenemende onderwaterwereld. Misschien kom je wel schildpadden tegen!
 • De Jan Thiel Baai op Curaçao heeft nog meer voordelen waar jij van kunt profiteren. Zo is er op het strand een spa waar je van een massage kunt genieten terwijl je uitkijkt over zee. Klinkt goed hé?
 • Bovendien is er op het strand een speciaal stuk dat langzaam afloopt voor kleine kinderen zodat ook zij onbezorgd in zee kunnen spelen. Daardoor is de Jan Thiel Baai voor alle leeftijden!  

Strand van Jan Thiel Baai

Vanaf het witte strand ben je in een mum van tijd bij de kleurrijke koraalriffen in het azuurblauwe zeewater. Of je nu gaat snorkelen, rustig wilt luieren in de zon of een heerlijke cocktail opslurpt aan een strandbar… bij de Jan Thiel Baai is het tijd voor jouzelf!

Uitgaan in Jan Thiel Baai

Met grote regelmaat is er livemuziek en zijn er feestjes bij de Jan Thiel Baai. Dans mee op de Caribische klanken terwijl je de zon langzaam ziet ondergaan!

Hotels bij de Jan Thiel Baai

Rondom de Jan Thiel Baai liggen verschillende resorts en hotels van topkwaliteit. Vanuit Chogogo Resort, Papagayo Beach Resort, Livingstone Jan Thiel Resort en Morena Resort ben je zo bij het fijne strand van de Jan Thiel Baai. Bekijk deze hotels, kies jouw favoriet uit en beleef een droomvakantie bij de Jan Thiel Baai!

Praktische tips voor je vakantie naar de Jan Thiel Baai

Waar ligt de Jan Thiel Baai?

De Jan Thiel Baai ligt aan de zuidwestkust van het Caribische eiland Curaçao. In 15 minuten ben je in de hoofdstad van het eiland: Willemstad.

Hoelang is het vliegen naar de Jan Thiel Baai?

In 9 tot 10 uur vliegen bereik je Curaçao vanuit Amsterdam.

Wat is het tijdverschil met Nederland en de Jan Thiel Baai?

In de Jan Thiel Baai is het in onze zomertijd 6 uur vroeger. In onze wintertijd is het op Curaçao 5 uur vroeger.