Stedentrip Los Angeles

The city of angels: Los Angeles heeft veel te bieden. Een wandeling over Rodeo Drive of in Beverly Hills met de vele boetiekjes vol haute couture? Een bezoek aan het originele Disneyland in het nabijgelegen Anaheim of Hollywood? Het kan allemaal! Geniet ook op de strand... Lees meer over Los Angeles

Er zijn geen vakanties gevonden voor:
Op basis van jouw zoekopdracht zijn er helaas geen vakanties gevonden. Verander je voorkeuren óf de vertrekdatum.

Over Los Angeles

The city of angels: Los Angeles heeft veel te bieden. Een wandeling over Rodeo Drive of in Beverly Hills met de vele boetiekjes vol haute couture? Een bezoek aan het originele Disneyland in het nabijgelegen Anaheim of Hollywood? Het kan allemaal! Geniet ook op de stranden van Santa Monica en Venice, maak een wandeling over de boardwalks en bewonder het prachtige uitzicht op de Stille Oceaan!

Hoogtepunten Los Angeles

Natuurlijk bezoekt je Hollywood als je in LA bent! De Walk of Fame, de filmstudio’s en de Hollywood Sign moet je gezien hebben. Een wandeling over Hollywood Boulevard brengt je bij Grauman’s Chinese Theatre, een historisch filmtheater.

Via Sunset Boulevard of Santa Monica Boulevard maak je een prachtige rit naar het centrum van het sterrendom: Beverly Hills! Met een beetje geluk loop je een bekende acteur of actrice tegen het lijf. In de tussentijd kun jezelf laten omringen door rijkdommen, luxe artikelen en de grote merknamen, onder andere op Rodeo Drive, tevens bekend van de film Pretty Woman. Het deel tussen Wilshire Boulevard en Santa Monica Boulevard bevat de meest exclusieve winkels.

Genoeg van de sterren, de luxe en meer zin in een frisse duik? Dat is heel goed mogelijk aan de stranden op korte afstand van downtown LA. Ook deze zijn bekend van diverse televisieseries en films, maar de stranden en de schitterende zee zijn echt! Venice Beach, Santa Monica, Malibu en Laguna Beach bieden je wandelpromenades, livemuziek, een kermis aan zee en natuurlijk verschillende (water)sportfaciliteiten.

Op vakantie naar Los Angeles

Los Angeles, de op één na grootste stad van de Verenigde Staten, ligt in het zuidwesten van Californië aan de westkust van het land. 

De stad bestaat uit talloze stadsdelen en county’s, en de bevolking is een samensmelting van verschillende religies en afkomst. Breng een bezoek aan Koreatown, Chinatown of Little Tokyo en waan je even in Azië! Beverly Hills en Melrose zullen je het gevoel geven in een soapserie gestapt te zijn, de wereldberoemde Sunset Boulevard belooft een prachtige rit naar deze bekende delen van de stad.

Bij Los Angeles gaan de gedachten automatisch uit naar films, sterren en Hollywood. De stad is veelvuldig het decor geweest van speelfilms, en de Walk of Fame en de karakteristieke letters – de Hollywood Sign - geven je het gevoel iets dichter bij jouw favoriete acteurs te zijn. 

Naast de wijken en het sterrendom biedt de stad je ook diverse musea, een prachtig beeldenpark en verschillende sportstadions waar bekende sportteams zoals de LA Lakers (basketbal) hun wedstrijden spelen.

Tussen 5th Street en Grand Street vind je een heel ander Los Angeles: het historisch stadscentrum El Pueblo, dat er nog steeds zo uitziet als in de jaren ’30. Je ziet hier een stukje Mexico met authentieke gebouwen midden tussen de wolkenkrabbers!

Los Angeles kan overweldigend zijn, maar geen nood! De stranden van Malibu, Santa Monica, Venice en Laguna zijn een prachtige bestemming voor een dagje strand. Venice Beach ken je ongetwijfeld van verschillende televisieseries en films.

Omhoog arrow_upward