Inspiratieavonden bij D-reizen

In 2019 organiseren diverse reisbureaus van D-reizen een inspiratieavond rondom een bepaald thema. Alle avonden zijn gratis toegankelijk voor iedereen!
 
Hieronder vind je alle geplande inspiratieavonden. Meld je als eerste aan en houd ook Facebook in de gaten voor het laatste nieuws! 

Meld je aan

Wat kun je verwachten?

  • De Inspiratieavonden vinden plaats in de buurt van onze reisbureaus.
  • Specialisten van D-reizen en van reisorganisaties  die alles weten over de betreffende thema's, nemen je in woorden en beelden mee op reis.
  • Onder het genot van een hapje en een drankje ontdek je de mooiste bestemmingen en populaire reizen en kun je al je vragen stellen! 

Vind je dichtstbijzijnde reisbureau

Rondreizen USA

USA, Canada en camperreizen

17 oktober: Krimpen aan den IJssel (De Tuyter in Krimpen aan den IJssel)


Kom alles te weten over het reizen met een camper én over Zuid-West Amerika. Ontdek de mooiste nationale parken zoals Yosemite. Bezoek via de Death Valley-route de hippe steden zoals LA, Las Vegas en San Francisco! 

Daarnaast vertellen onze experts je meer over de bijzondere nationale parken, meren en plekjes van West-Canada. Denk hierbij aan een route van de grootste provincie Calgary. 

Meld je aan!
Rondreizen Afrika

Zuid-Afrika en Namibië

30 oktober Breda (Van der Valk Hotel)

Tijdens de inspiratieavond nemen de Zuid-Afrika en Namibië-specialisten nemen je mee in hun reisverhalen. Zij vertellen je alles over routes & hotspots in Zuid-Afrika en de minder bekende regio’s zoals de onontdekte, noordelijke regio van dit land.

Namibië barst daarnaast van de natuurschoonheden zoals de rode zandduinen van de Sossusvlei en de Fish River Canyon. Zie jij jezelf al giraffen spotten in Etosha National Park? 

 

 

Meld je aan
inspiratieavond azie

Thailand & Vietnam

7 november: Leiden (Holiday Inn)

Reis mee met onze Thailand- en Vietnam experts en verwonder je tijdens de inspiratieavond over deze rijke culturele landen! We maken een rondje langs de hoogtepunten van beide landen die je niet mag missen en verrassen je met mooie ervaringen. Wat is de persoonlijke aanrader van onze Reisexperts? Ook komen praktische tips aan bod, zoals over de weersomstandigheden, valuta, excursies en welke kleding handig is tijdens jouw vakantie in Thailand en Vietnam.
Meld je aan!

Inspiratieavonden bij D-reizen: meld je eenvoudig en gratis aan