Inspiratieavonden bij D-reizen: meld je eenvoudig en gratis aan

Inspiratieavonden bij D-reizen

In 2019 organiseren diverse reisbureaus van D-reizen een inspiratieavond rondom een bepaald thema. Alle avonden zijn gratis toegankelijk voor iedereen, klant of geen klant.
 
Hieronder vind je de agenda met geplande inspiratieavonden. Meld je als eerste aan en houd ook Facebook in de gaten voor het laatste nieuws! 

Meld je aan

Wat kun je verwachten?

  • De Inspiratieavonden vinden plaats in de buurt van onze reisbureaus.
  • Specialisten van D-reizen en van reisorganisaties  die alles weten over de betreffende thema's, nemen je in woorden en beelden mee op reis.
  • Onder het genot van een hapje en een drankje ontdek je de mooiste bestemmingen en populaire reizen. Ook heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen.

Vind je dichtstbijzijnde reisbureau

cruises

Inspiratieavond cruises Goes

22-05 van 19.15 tot 21.00 uur
Locatie: Slot Oostende in Goes

Droom jij ervan om de wereld over zee te zien en ontdekken? Dan wil je dit niet missen! Op 22 mei organiseren wij onze namelijk een inspiratieavond in samenwerking met onze Cruise-expert Zeetours. Hier kom je écht alles te weten over dit onderwerp! Wij helpen je graag met inspiratie voor jouw vakantie op het water! Ervaar ultieme ontspanning, een complete vakantie met een unieke sfeer en je viert jouw vakantie eens niet ter land of in de lucht, maar op (bv. de Middellandse) Zee!


Meld je aan!
Inspiratieavond Caribisch gebied

Inspiratieavond Caribisch gebied

23-04 van 19.00 tot 22.00 uur
Locatie: Restaurant II Gusto Best

Mis onze inspiratieavond op 23 april over de Caribbean niet! In samenwerking met onze partners, de verkeersbureaus van Jamaica, Aruba, Curaçao én de RIU Hotels nemen we je mee naar de sunny islands van de Caribbean. Op de eilanden Jamaica, Aruba kun je óók nog eens van de sublieme RIU-service kunt genieten! 

Neem nou bijvoorbeeld het eiland Jamaica, met een tropisch groen binnenland en prachtige watervallen. Hier luister je naar relaxte reggae muziek onder het genot van de heerlijke local gerechten. Je hebt je hart voorgoed verpand aan dit eiland zodra wij je alles hebben verteld over o.a. Montego Bay of Dunn’s River Waterval, de bekendste waterval van Jamaica en het 5*-hotel RIU Palace Jamaica waar je snel thuis zult voelen tijdens je vakantie.

Wat je vervolgens niet mag missen is "One Happy Island" Aruba met hagelwitte stranden en een vrolijke, gastvrije bevolking. Reis af naar het bijzondere Arikok National Park of kom tijdens deze avond achter de gaafste duikspots. Je ontdekt hoe je een zorgeloze vakantie kunt ervaren in het fantastische 5*-hotel RIU Palace Aruba, waar je met een cocktail in je hand geniet van de kristalheldere zee. Ook inspiratie over Curaçao komt uiteraard aan bod! Zo weet je straks alles over het Christoffelpark, een prachtig nationaal park vol met voormalige plantages. Naast de mooiste stranden en baaien nemen we je mee in de gaafste bezienswaardigheden op dit eiland. Je weet snel genoeg of the island life jou past!

Meld je aan!
cruises

Inspiratieavond cruises  Zoetermeer

15-05 van 19.15 tot 21.00 uur
Locatie: 2B Home Event Centre Zoetermeer

Droom jij ervan om de wereld over zee te zien en ontdekken? Dan wil je dit niet missen! Op 15 mei organiseren wij onze namelijk een inspiratieavond in samenwerking met onze Cruise-expert Zeetours. Hier kom je écht alles te weten over dit onderwerp! Wij helpen je graag met inspiratie voor jouw vakantie op het water! Ervaar ultieme ontspanning, een complete vakantie met een unieke sfeer en je viert jouw vakantie eens niet ter land of in de lucht, maar op (bv. de Middellandse) Zee! 

Meld je aan!