Inspiratieavonden bij D-reizen: meld je eenvoudig en gratis aan

Inspiratieavonden bij D-reizen

In 2019 organiseren diverse reisbureaus van D-reizen een inspiratieavond rondom een bepaald thema. Alle avonden zijn gratis toegankelijk voor iedereen, klant of geen klant.
 
Hieronder vind je de agenda met geplande inspiratieavonden. Meld je als eerste aan en houd ook Facebook in de gaten voor het laatste nieuws! 

Meld je aan

Wat kun je verwachten?

  • De Inspiratieavonden vinden plaats in de buurt van onze reisbureaus.
  • Specialisten van D-reizen en van reisorganisaties  die alles weten over de betreffende thema's, nemen je in woorden en beelden mee op reis.
  • Onder het genot van een hapje en een drankje ontdek je de mooiste bestemmingen en populaire reizen. Ook heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen.

Vind je dichtstbijzijnde reisbureau

Rondreizen Afrika

Inspiratieavond Afrika

20-03 van 19.15 tot 21.00 uur
Locatie: Eefcafé Dientje in Gemert

Tijdens de inspiratieavond op 20 maart nemen de Zuid-Afrika en Namibië-specialisten van Travel Trend je graag mee in hun reisverhalen en eigen ervaringen. Namibië is een droombestemming voor de ervaren, avontuurlijke reiziger. Dit land barst van de natuurschoonheden zoals de hoge, rode zandduinen van de Sossusvlei, de Fish River canyon of spot giraffen en springbokken in Etosha National Park. 

Natuurlijk kom je alles te weten over routes, hotspots en de cultuur in Zuid-Afrika. Maar ook wordt er verteld over minder bekende regio’s zoals de onontdekte, noordelijke Limpopo-regio en combinatiereizen van Zuid-Afrika met Mozambique en Namibië.
Meld je aan
inspiratieavond japan

Inspiratieavond Japan

26-03 van 19.15 tot 21.00 uur
Locatie: Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Ontdek meer over Japan tijdens de inspiratieavond op 26 maart. De Japan-specialisten van Tenzing Travel nemen je graag mee naar alle highlights van de Japanse cultuur. Denk aan informatie over reisroutes, hotspots en communicatietips, maar ze vertellen ook wat de ongeschreven regels van het land zijn en waar je de lekkerste sushi kunt eten.

Wat gebeurt er tijdens een tea-ceremony, waar leven de Geisha’s en hoe is het om te overnachten in een ryokan (familiehotel)? Zo weet jij na deze avond wat er valt te ontdekken in Japan en of dit jouw volgende vakantiebestemming wordt!
Meld je aan
Rondreizen USA

Inspiratieavond USA

06-03 van 19:15 - 21:30 uur
Locatie: Bison Bowling Haarlem

Inspiratie nodig voor jouw unieke reis naar de Verenigde Staten? Kom dan naar de D-reizen inspiratieavond op 6 maart in Haarlem! Tijdens deze avond vertellen echte USA-specialisten je alles over de hoogtepunten van dit megapopulaire vakantieland, maar onthullen ook minder bekende plekken!

Wat mag je niet missen in de ‘City of Angels’, Los Angeles en de sfeervolle stad San Francisco?
Welke dieren kun je spotten in het natuurrijke Yosemite National Park? Waar móét je stoppen tijdens je Amerikaanse roadtrip over Route 66
Eén van de hoogtepunten van de avond is het voorproefje van de Grand Canyon: het uit natuurgeweld ontstane gebied met prachtige roodbruine rotsen en een kronkelende rivier. 
Na deze avond weet je of jouw volgende vakantie een reis naar de USA wordt!

Meld je aan