Inspiratieavonden bij D-reizen

In 2019 organiseren diverse reisbureaus van D-reizen een inspiratieavond rondom een bepaald thema. Alle avonden zijn gratis toegankelijk voor iedereen, klant of geen klant.
 
Hieronder vind je de agenda met geplande inspiratieavonden. Meld je als eerste aan en houd ook Facebook in de gaten voor het laatste nieuws! 

Meld je aan

Wat kun je verwachten?

  • De Inspiratieavonden vinden plaats in de buurt van onze reisbureaus.
  • Specialisten van D-reizen en van reisorganisaties  die alles weten over de betreffende thema's, nemen je in woorden en beelden mee op reis.
  • Onder het genot van een hapje en een drankje ontdek je de mooiste bestemmingen en populaire reizen. Ook heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen.

Vind je dichtstbijzijnde reisbureau

rondreizen ijsland

Inspiratieavond IJsland en Fins Lapland

25-09 van 19:15 tot 21:00 uur 
Locatie: Restaurant De Haard in Bosschenhoofd

Meer ontdekken over het wonderschone IJsland en het prachtige Finland? Reis mee met onze IJsland- en Finland-specialisten tijdens de inspiratieavond op 25 september.
 
Tijdens deze avond nemen wij jou mee en maken we een rondje door IJsland in de zomer. Waar tref je de sputterende geisers, mineraalrijke meren en metershoge watervallen? En wat wil je niet missen in de hippe hoofdstad Reykjavik? Daarnaast ontdek je van alles over Finland: wanneer kun je het Noorderlicht bewonderen? En waar kunnen sportievelingen skiën, snowboarden en langlaufen? Ook komen praktische tips aan bod, zoals wat voor weersomstandigheden je kunt verwachten en welke kleding handig is tijdens jouw vakantie in Finland in de winter.
 
Na deze avond weet jij of IJsland of Finland jouw nieuwe vakantiebestemming wordt!

Meld je aan!
inspiratieavond canada

Inspiratieavond Canada

25-06 van 19:15 tot 21:00 uur 
Locatie: Restaurant De Haard in Bosschenhoofd 

De Canada-specialisten van Travel Trend nemen je tijdens de inspiratieavond op 25 juni graag mee naar de mooiste nationale parken, meren en plekjes van Canada. 

Denk aan informatie over de beste reistijd, reizen met een camper of huurauto, tips voor nationale parken, excursies naar de Niagara watervallen en bezienswaardigheden in Toronto, Vancouver en Montreal. Zowel de highlights van de oost- als westkust worden deze avond doorgenomen. 

Ook is er genoeg tijd om al je Canada-vragen te stellen over praktische zaken zoals accommodaties, visums, valuta en reisroutes aan jouw Persoonlijke Reisadviseur. 
Meld je aan!
nieuw zeeland en australie

Inspiratieavond Australië en Nieuw-zeeland

18-06 van 19.00 - 21.00

Locatie: Hotel Van der Valk Nijmegen-Lent


Ga je mee down under? Onze Australië-specialisten nemen je graag mee tijdens de inspiratieavond op 18 juni naar Australië én Nieuw-Zeeland.


Wanneer kun je het beste naar Nationale Park Grampians gaan? Waar moet je op letten als je een roadtrip maakt over de Great Ocean Road? En wat zijn de beste excursies voor snorkel- of duiktrips in het Great Barrier Reef? Al deze vragen en jouw eigen vragen worden beantwoord tijdens onze inspiratieavond. De avond bestaat uit 2 rondes: eerst worden alle highlights van Australië behandeld en daarna komt Nieuw-Zeeland aan bod.


Onze persoonlijke reisadviseurs staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Zo weet jij aan het eind van de avond of Australië jouw nieuwe bucketlist-bestemming wordt!


Meld je aan!

Inspiratieavonden bij D-reizen: meld je eenvoudig en gratis aan