JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Maatschappelijke betrokkenheid - D-reizen

Maatschappelijke betrokkenheid D-reizen

Bij D-reizen toveren we graag een glimlach op het gezicht van onze vakantiegangers, maar ook van anderen. We geloven in het ondersteunen van onze gemeenschap, we doen het samen. Daarom zijn sponsoring van diverse initiatieven en goede doelen belangrijke aspecten van de D-reizen bedrijfscultuur.

Goede doelen

Stichting b.y. Kids & b.y. Kids vakantieweekend

D-reizen en Prijsvrij Vakanties zijn de oprichters van Stichting b.y. Kids, een organisatie die zich inzet voor kinderen in een kwetsbare situatie. Bijvoorbeeld omdat zij opgroeien met gescheiden ouders of een ouder zijn verloren. Want kinderen moeten kind kunnen zijn, ook – of júist – wanneer zij in een lastige periode zitten, of een lastige periode achter de rug hebben.

Van 23 t/m 25 september 2022 vond het b.y. Kids vakantieweekend plaats. Tijdens deze succesvolle eerste editie mochten we 100 eenoudergezinnen verwelkomen bij Landan Rabbit Hill, om hen een fantastisch weekendje weg te bieden. Het weekend stond in het teken van de kinderen, met talloze activiteiten, sportieve spellen, optredens van bekende artiesten én heerlijk eten. Een onvergetelijke én onbezorgde vakantie, of zoals één van de kleine gasten het wist te verwoorden: “Dit was het allerleukste weekend van mijn leven.”

Deze succesvolle eerste editie is voor herhaling vatbaar; D-reizen kijkt ernaar uit om nog meer gezinnen te mogen helpen.

Sponsoring

Jazz in Duketown

Het grootste gratis jazzfestival van Nederland in ons eigen ’s Hertogenbosch trekt jaarlijks wel 150.000 bezoekers. Dit swingende festival draait geheel op enthousiaste vrijwilligers en als één van de hoofdsponsors draagt ook D-reizen graag haar steentje bij. Zo kan iedereen, van jong tot oud, kosteloos van Jazz in Duketown blijven genieten.

René Lammers

Voor dit jonge talent sponsorde D-reizen karts. Zodat hij net als zijn vader, Le Mans winnaar Jan Lammers, razendsnel de kartwereld kan veroveren!

FC Den Bosch

Sport en beweging zijn twee pijlers die we graag aanmoedigen. We zijn dan ook zeer trots dat we sinds 1 juli 2022 hoofdsponsor zijn van FC Den Bosch. Ook zijn we sinds januari dat jaar shirtsponsor en officiële partner van de FC Den Bosch Jeugdopleiding. Deze samenwerking komt niet geheel uit de lucht vallen: net als vakanties, zijn ook voetbalwedstrijden momenten waar je samen met vrienden of familie plezier aan beleeft.

D-reizen is dankbaar om door middel van dergelijke initiatieven en sponsoring iets terug te kunnen terugdoen voor de gemeenschap.