JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Autovakantie Corsica - Met de auto naar Corsica - D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Autovakantie Corsica

De geboortegrond van Napoleon Bonaparte, witte zandstranden, idyllische havenplaatsen en een groen berglandschap: dat betekent een autovakantie naar Corsica, een paradijselijk stukje Frankrijk in de Middellandse Zee. En, dan hebben we het nog niet eens over het zonnige klimaat gehad. Huur dus snel een auto en verken het schitterende Corsica!

Autovakantie Corsica

Waarheen op autovakantie in Corsica?

Het bezoeken van Corsica met de auto, kan dat? Jazeker! Dit Franse eiland in de Middellandse Zee mag dan ook één van de mooiste plekken van Europa genoemd worden. Het huren van een auto is dan ook meer dan ideaal om deze bestemming van A tot Z te verkennen. De glooiende berglandschappen, verrijkt met talloze palmbomen, laten je panoramisch uitkijken over het azuurblauwe water. Je begrijpt waarom deze plek de bijnaam Île de beauté, het eiland van de schoonheid, heeft gekregen.

Of het nog paradijselijker kan? Jazeker! Naast idyllische havenplaatsen met jachten en zeilboten, zoals de Franse Côte d'Azur, vind je hier ook parelwitte zandstranden. En, prachtige stukken natuur en eeuwenoude steden die je zeker moet bezoeken. Denk hierbij aan het mondaine Porte-Vecchio, het zonnige Bravone en de schilderachtige hoofdstad Ajaccio. Of, verken het middeleeuwse dorp Bonifacio dat een panoramisch uitzicht over zee biedt. Met de auto naar Corsica betekent een onvergetelijke reis naar een paradijslijk stukje Frankrijk

Wat nodig voor een autovakantie naar Corsica?

Wil je op autovakantie in Corsica? Vlieg naar dit prachtige eiland en maak gebruik van de huurservice: zo doorkruis je dit prachtige eiland met alle vrijheid van een auto!

  • In Frankrijk heb je een milieusticker nodig om in sommige steden of bepaalde stadsdelen te mogen rijden. Bekijk van te voren of jij deze nodig hebt en vergeet deze dus niet, indien nodig, bijtijds te bestellen.
  • Op de meeste autosnelwegen in Frankrijk wordt tol geheven: check van te voren jouw situatie, zoals jouw route,  om niet voor verrassingen te staan.
  • Het gebruik van een mobiele telefoon in de hand tijdens het rijden, is niet toegestaan. Wel mag de telefoon, bijvoorbeeld voor navigatie of bellen, handsfree gebruikt worden.

Wat voor soort autovakantie zoek je?

Ga je met de auto naar Corsica, maar weet je nog niet precies hoe jouw vakantie eruit komt te zien? Heel begrijpelijk! Daarom helpen wij je graag een fijne vakantie te kiezen. Wil je hierbij graag persoonlijk en vrijblijvend advies? Maak gemakkelijk een afspraak of wandel binnen in een van onze reisbureaus.