JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
5 mooie duikbestemmingen! Tips & inspiratie - D-reizen

5 Mooie duikbestemmingen

Snorkelen en duiken, tegenwoordig is er bij elke zonvakantie haast geen ontkomen aan! Het is met recht één van de mooiste hobby’s, maar waar kun je goed snorkelen? Wij geven jou vijf mooie duikbestemmingen waar je onvergetelijke duikervaringen kunt opdoen. 

1. Caraïbisch gebied - Bonaire

Bonaire staat ook wel bekend als “A Divers Paradise”. Met recht één van de mooiste eilanden van het Caribisch gebied met diverse, kleurrijke zeebewoners. Op elk strandje kun je duiken waar je maar wilt. Hier kun je o.a. zeeschildpadden, papegaaivissen, roggen, tandbaarzen, barracuda’s, koraalwaaiers en zeesponzen tegenkomen. Soms heb je zelfs zicht tot 90 meter diep!


Vind je duikvakantie op Bonaire

2. Rode Zee - Egypte

Op vakantie in Egypte? Dan moet je op zijn minst je snorkelset op hebben gehad of hebben gedoken! De Rode Zee heeft prachtige koralen en allerlei gekleurde visjes. Vaak vind je dit al direct voor de kust. Bovendien is Egypte een zeer goedkope duikbestemming en dichtbij!


Vind je duikvakantie in Egypte

3. Seychellen

Een wat exclusievere bestemming zijn de Seychellen, een eilandengroep in de Indische oceaan. Een vakantiebestemming waar iedereen van droomt! Het water van de Seychellen is buitengewoon helder en dus perfect om te snorkelen of te duiken. Hier vind je prachtige koraalriffen en een tal verschillende soorten tropische vissen. Met een beetje geluk kom je één van de vele reuze zeeschildpadden of walvishaaien tegen. Meer zien?! Maak dan een boottocht en wie weet spot je een bultrug of dolfijn!

Alle duikspots op de Seychellen


4. Galapagos Eilanden -  Ecuador

De Galapagos eilanden liggen op zo’n 1000 km van de kust van Ecuador. Om de onderwaterwereld te zien hoef je niet eens diepe meters te duiken. Je kunt hier zwemmen met wilde zeeleeuwen, hamerhaaien, zeeleguanen, pinguïns, mantraroggen, grote zeeschildpadden en een hele hoop gekleurde visjes! De zeeleeuwen zijn wild, maar zwemmen zo met je mee. Hoe tof is dat?!


Kom langs in het reisbureau en vraag naar de mogelijkheden!


5. Australië -  Great Barrier Reef

Dit is ‘s werelds grootste en mooiste koraalrif en heeft maar liefst meer dan 400 soorten koraal! Exotischer dan hier vind je het niet! In elk deel zie je weer andere dingen en vaak heb je wel zicht tot 10-25 meter diep! Nog nooit gesnorkeld of gedoken? Dat maakt niet uit, je kunt hier als beginneling, gevorderde en expert terecht!

Neem contact op en we vinden samen jouw vakantie!