JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
New York wist je datjes - wetenswaardigheden New York

Tips New York

New York is een echte wereldstad en staat op bijna op ieders bucketlist. De bekende plekken, zoals het Vrijheidsbeeld en de Empire State Building zijn een must als je naar New York gaat. Toch heeft deze stad enkele geheime plekken voor je achtergehouden die echt de moeite waard zijn om te bezoeken. Wij inspireren je graag met onze wist je datjes New York!

Vind een stedentrip New YorkWist je dat in New York...

Een oude treinrails staat die omgetoverd is tot een park genaamd the High Line? De rails zijn 1,6 kilometer lang en bedekt met prachtige planten, struiken en bloemen. Een perfect alternatief voor het drukbezochte Central Park.

Je kunt kajakken op de Hudson rivier? Neem het adembenemende uitzicht in je op en vind rust op het water.Je echte New Yorkse huizen kunt bekijken tijdens de Open House Weekend op 17 en 18 oktober? De deuren die jij meestal dicht ziet, gaan nu gratis voor jou open. Eindelijk zie je hoe de huizen of historische en nieuwe gebouwen van New York er van binnen uitzien. Een perfecte kans om het échte New York te beleven.

Het museum Cloisters meer dan 5.000 Europese kunstwerken bevat? Daarnaast heeft het museum een bijbehorend park en heb je een prachtig uitzicht over de Hudson rivier. De oudste pizzeria Lombardi’s heet? Deze pizzeria heeft in 1905 toestemming van de gemeente gekregen om zich te vestigen in New York en daarom is het de oudste pizzeria.

Hotel Wellington een populair hotel in New York is? Dit hotel  ligt aan 7th Avenue en 55th Street en vlakbij het Rockefeller Center en het winkelparadijs 5th Avenue!

Alidoro de lekkerste en rijkgevulde broodjes maakt? Wat dacht je bijvoorbeeld van een broodje met prosciutto, verse mozzarella, Italiaanse uitjes, paprika, olijven pesto en rucola.

Ik wil naar New York