Zonvakantie november: waar moet ik heen?

Waar schijnt de zon in november? Het is wel dé vraag die we onszelf stellen in deze koude novembermaand. Nu de temperatuur in Nederland haast niet boven de 10 °C komt, snappen wij wel dat jij weer naar een tropisch zonnetje snakt. Ga daarom op zonvakantie in november en ontdek de tropische bestemmingen als de Canarische Eilanden of Kaapverdië.

Waar schijnt de zon in november?

Pak je vitamine D(-reizen) en zorg dat je helemaal opgeladen bent voor de drukke decembermaand! Boek een zonvakantie naar Curaçao. Hier vind je tropische temperaturen van rond de 29 °C. En wist je dat er altijd een heerlijk windje staat op Curaçao? Daardoor is het altijd nog aangenaam als je iets wilt ondernemen. Iets dichter bij huis een zonvakantie in november boeken? Wat dacht je van de Canarische Eilanden en dan vooral de eilanden als: Gran Canaria, Tenrerife, Lanzarote. Hier vind je temperaturen van rond de 25 °C. Of wil je weten waar schijnt de zon? Bijvoorbeeld waar schijnt de zon in oktober? Of waar schijnt de zon in december? Ook dat weten wij.

Kleurrijk Curaçao

Curaçao

In november in de zon met een cocktail in je handen? Dat kan op Curaçao. Deze meest geliefde bestemming van de Caribbean is ook in november paradijselijk lekker.
Temperatuur in november: 29 °C.
Op naar Curaçao
Kaapverdië is een topbestemming voor kitesurfers

Kaapverdië

Strandliefhebbers opgelet! De hagelwitte zandstranden een lust voor het oog. Op het eiland Boa Vista vind je het mooiste strand, Curralinho, waar je overigens ook goed kunt duiken en snorkelen.
Temperatuur in november: 27 °C.
Naar Kaapverdië
Een van de heerlijke stranden van Egypte

Rode Zee

Dé plek om de winter te doorstaan! In november is de Rode Zee rond de 23 °C, ideaal voor als je gaat duiken of snorkelen.
Temperatuur in november: 27 °C.
Op naar de Rode Zee
Canarische-eilanden-strand-zee

Canarische Eilanden

Zo veel keuze als het gaat om de Canarische Eilanden! Wordt het rondrijden door het maanlandschap van Lanzarote?  Of Fuerteventura? Het eiland met heerlijke zandstranden met palmbomen.
Temperatuur in november: 25 °C.
Vind je eiland

Persoonlijk advies voor jouw zonvakantie in november

Zoek je iets specifieks voor jouw zonvakantie in november? Of heb je geen tijd om je vakantie te zoeken? Neem dan contact op met onze Reisadviseurs in het reisbureau, via mail, telefoon, Facebook of WhatsApp: we verrassen en ontzorgen je graag met een aanbieding op maat! Zeker als je op zoek bent naar een rondreis, cruise of reis-op-maat is onze persoonlijke service een uitkomst.

Onze tips voor jouw zonvakantie in november

Wij snappen dat het lastig kiezen is, zo'n zonvakantie in november. Onze Reisadviseurs hebben tientallen blogs geschreven, vol tips voor bekende én minder bekende bestemmingen. Wat dacht je van:

Bij D-reizen boek je alle vliegtickets voor de laagste prijs én met de beste service

Losse vliegtickets

Losse vliegtickets bij D-reizen boeken heeft vele voordelen. Zo zie je bij ons de prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen naar alle bestemmingen in één overzicht én onze Reisadviseurs zijn 365 dagen (soms zelfs 366 dagen) per jaar bereikbaar voor je. Tot 's avonds laat. Voor een snelle vraag, een boeking of een vraag als je al op je bestemming bent. Het beste begin van jouw samengestelde zonvakantie in november begint bij D-reizen.
Bespaar op je vliegticket
Lekker naar de zon in de herfstvakantie

Herfstvakantie

De herfstvakantie is een ideale periode om met je gezin naar de zon te vliegen: minder heet en minder duur dan in de zomervakantie! De herfstvakantie van 2019 begint op 12 oktober (adviesdatum Zuid) of 19 oktober (adviesdata Noord en Midden).
Vind hier je herfstvakantie