JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
ZRA - Mariëlle Verstijlen - D-reizen

Zelfstandig Reisadviseur Mariëlle Verstijlen

Op zoek naar een onvergetelijke en zorgeloze vakantie?  Zelfstandig reisadviseur Mariëlle Verstijlen neemt je graag alle zorgen uit handen en laat jouw vakantiewensen uitkomen! Van een volledig verzorgde verre reis tot een weekend weg in Europa. Samen met Mariëlle bepaal je vooraf wat je geregeld wilt hebben, op het tijdstip en de locatie die jij wilt.

Werktijden & bereikbaarheid

Maandag 09:00 - 20:00 uur
Dinsdag 09:00 - 20:00 uur
Woensdag 09:00 - 20:00 uur
Donderdag 09:00 - 20:00 uur    
Vrijdag 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zon- en feestdagen Gesloten

Contactgegevens

Mariëlle Verstijlen

Etten-Leur

+31 (0) 622 890 198

marielle.verstijlen@d-reizen.nl

WhatsApp

Facebook

Instagram

Over mij

Mijn naam is Mariëlle Verstijlen en reizen is mijn passie! Ruim vijf jaar geleden ben ik gestart als reisadviseur bij het D-reizen kantoor in Steenbergen en de laatste drie jaar ben ik werkzaam geweest bij D-reizen Sombrero in Oudenbosch. Hier heb ik enorm veel ervaring en kennis opgedaan, waardoor ik besloot als zelfstandig reisadviseur te starten.

Reizen is er bij mij met de paplepel ingegoten. Hierdoor heb ik al aardig wat van de wereld heb mogen zien. Rijden naar de Côte d’Azur of rondrijden door Australië, mij kun je er voor wakker maken. Mijn reiservaringen deel ik dan ook graag met je.

Naast mijn eigen passie voor reizen verzorg ik graag voor jou een onvergetelijke vakantie, waarbij ik de puntjes op de i zet voor je. Voor zowel stedentrips, zonvakanties en jongerenvakanties als verre bestemmingen en rondreizen op maat kun je bij mij terecht. Ook kom ik graag bij je thuis om je wensen door te spreken en de reis compleet te maken!

Als persoonlijk reisadviseur ben ik jouw vaste aanspreekpunt en geef ik je altijd een eerlijk, betrouwbaar en deskundig advies, met de persoonlijke service waar jij behoefte aan hebt!

Met hartelijke en reislustige groet,
Mariëlle Verstijlen