JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vakantiehuis - boek jouw vakantiehuis bij D-reizen

50.000 vakantiehuizen voor 2 tot 20+ personen in tientallen landen.

Belvilla, Interhome, TUI Wolters en meer onder één dak.

Wij vergelijken de beste prijs.

Advies op maat van een van onze Persoonlijke Reisadviseurs.

Vakantiehuis

Ook voor alle vakantiehuizen kun je terecht bij D-reizen. Want het is toch heerlijk om maximale vrijheid en ruimte te hebben tijdens je vakantie? Dat gevoel van (al is het maar even) een tweede huis bezitten. Een grote tuin of terras en misschien wel je eigen vakantiehuis met privé-zwembad? Onze selectie vakantiehuizen is eindeloos groot; daarom helpt een van onze Persoonlijke Reisadviseurs je graag verder om dat perfecte vakantiehuis te vinden!

Maak een afspraak

Vakantiehuizen buiten Europa

Zoek jij jouw vakantiehuis toch liever buiten Europa? Dat kan natuurlijk ook! Vier vakantie op Curacao of Bonaire en kom helemaal tot rust in je eigen paradijs!

Zie jij zo'n een vakantiehuis wel zitten? Neem dan gauw contact op met een van onze Persoonlijke Reisadviseurs. Zij helpen je graag verder met het vinden van jouw perfecte vakantiehuis.

Neem contact met ons op

Vakantiehuizen binnen Europa

Ben jij op zoek naar een vakantiehuis binnen Europa?  Wij hebben tientallen verschillende bestemmingen waar je kunt genieten van een heerlijke vakantie. Lig jij straks aan het zwembad in jouw eigen vakantiehuis in Frankrijk, Spanje, Kroatië of Slovenië? Of zoek je het wat dichterbij huis? In Nederland, België of Duitsland is het ook heerlijk toeven in een van de prachtige vakantiehuizen.

Ben je enthousiast geworden? Neem dan gauw contact op met een van onze Persoonlijke Reisadviseurs. Zij helpen je graag verder met het vinden van jouw perfecte vakantiehuis.

Neem contact met ons op