JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vakantiehuis - boek jouw vakantiehuis bij D-reizen

Vakantiehuis

Ook voor alle vakantiehuizen kun je terecht bij D-reizen. Want het is toch heerlijk om maximale vrijheid en ruimte te hebben tijdens je vakantie? Dat gevoel van (al is het maar even) een tweede huis bezitten. Een grote tuin of terras waar je kunt barbecueën en misschien wel een plons kunt nemen in je eigen privé zwembad? Onze selectie vakantiehuizen is eindeloos groot. Daarom helpen onze reisadviseurs je graag verder om dat perfecte vakantiehuis te vinden!

Naar het reisbureau!

Vakantiehuizen binnen Europa

Ben jij op zoek naar een vakantiehuis binnen Europa?  Wij hebben tientallen verschillende bestemmingen waar je kunt genieten van een heerlijk vakantiehuis. Lig jij straks aan het zwembad in jouw eigen vakantiehuis op één van onderstaande populaire bestemmingen? Naast deze landen zijn er nog véél meer vakantiehuizen in Europa die je bij D-reizen kunt boeken. Maak daarvoor een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde reisbureau!

Vakantiehuis Spanje

Reis de Spaanse zon tegemoet met in je achterhoofd dat er een schitterend vakantiehuis met palmbomen op je wacht. Ontvang de beste tips voor een vakantiehuis in Spanje!

Bienvenido!

Vakantiehuis Oostenrijk

Zoek je een vakantiehuis in Oostenrijk dicht bij de piste voor jouw eerstvolgende wintersport? Of kom je in de zomer naar Oostenrijk als alles groen is? D-reizen staat voor jou klaar!

Kom genieten

Vakantiehuis Griekenland

Geniet van de ongedwongen sfeer in een vakantiehuis in Griekenland. Doe waar je zin hebt op de mooiste locaties, zoals direct aan het strand, op een idyllisch eiland of midden in de natuur.

naar de griekse zon

Vakantiehuis Duitsland

Welkom in het land van braadworsten en schnitzels! Ontdek de Duitse keuken met een verblijf in één van de vele vakantiehuizen in Duitsland, vaak in mooie natuurgebieden gelegen.

Wilkommen!

Vakantiehuis Frankrijk

Vive La France! Er gaat niets boven je eigen vakantiehuis op het Franse platteland. Of wil je juist een vakantiehuis in Frankrijk aan zee? Kom met jouw vakantiewensen naar één van onze reisbureaus!

Kies voor Franse charme

Vakantiehuis Italië

Aan het Gardameer, vlak bij Rome of op het eiland Sicilië? Jij vertelt ons jouw vakantiedroom en wij gaan kosteloos voor jou op zoek naar de mooiste vakantiehuizen in Italië!

Benvenuto!


Vakantiehuizen buiten Europa

Zoek jij jouw vakantiehuis toch liever buiten Europa? Dat kan natuurlijk ook! Vier vakantie op Curaçao of Bonaire en kom helemaal tot rust in je eigen paradijs! Zie jij zo'n vakantiehuis wel zitten? Neem dan gauw contact op met één van onze reisadviseurs. Zij helpen je graag verder met het vinden van jouw perfecte vakantiehuis, óók met een privé zwembad!