Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Zonvakanties ×
    • 1 week ×
    • Splash kids ×

Waterpret met de allerkleinsten

Ben je op zoek naar een vakantie met waterpret voor jou en je jonge kindje? Wij bieden de ideale bestemmingen voor de allerkleinsten. 
Lees meer

Meer info over Waterpret met de allerkleinsten

Met de allerkleinsten op vakantie
Geef een klein kindje een schepje en een emmertje op het strand en ze zijn de hele dag zoet. Of wat dacht je van een peuterzwembad met een opblaaskrokodil en andere kinderen? Jouw kind vermaakt zich wel! Terwijl je kinderen de tijd hebben van hun leven, kun jij heerlijk relaxen. Ultieme pret voor zowel jou als je kindje. 
 

Op stap met een baby of peuter

Is jouw kindje nog wat jonger? Dan kun je heerlijk de hele dag poedelen in het zwembad of rommelen op het strand. En natuurlijk zelf een dutje doen als de kleine eindelijk slaapt. 
 

Bestemmingen voor jonge gezinnen

Bestemmingen met een uitgebreide faciliteiten voor jou en je kindje is wel zo fijn. Deze bestemmingen zijn helemaal ingericht op gezinnen met (jonge) kinderen en je kunt dus maximaal ontspannen. Nog een voordeel: met een baby of peuter zit je niet vast aan de drukke, dure schoolvakanties!

Wil je graag extra advies? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak of ga langs in een van onze reisbureaus bij jou in de buurt waar onze Persoonlijke Reisadviseurs voor je klaar staan.