JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Vliegtickets Edinburgh - Beste prijs met de beste service

Vliegtickets Edinburgh

Bij D-reizen boek je betrouwbaar en voordelig jouw vliegtickets naar Edinburgh. Het is de hoofdstad van Schotland en ligt op nog geen 1,5 uur vliegen vanaf Amsterdam. Omdat het in Edinburgh 1 uur vroeger is dan in Nederland, win je ook nog eens een extra uurtje. Zeker weten dat je de beste prijs betaalt? Vergelijk dan nu alle vliegtickets Edinburgh en geniet straks van jouw verblijf in deze Schotse stad.

Vliegen naar Edinburgh: wat te zien en doen

Edinburgh is met zijn vele historische monumenten, musea en culturele bezienswaardigheden een ideale bestemming voor een weekendje weg of een langere vakantie. Wij stelden voor jou een lijstje samen met hoogtepunten die je zeker niet mag missen als je kiest voor een stedentrip naar Edinburgh

  • Ontdek het oude én het nieuwe stadsgedeelte. In het oude stadsgedeelte vind je het mooie Royal Mile kasteel. In het nieuwe stadsgedeelte zijn voornamelijk winkelstraten te vinden, zoals Princess Street. 
  • Breng een bezoekje aan Butterfly World, een soort indoor tropisch regenwoud met vlinders, kikkers, reptielen en nog meel meer.
  • Bewonder één van de oudste en meeste unieke bezienswaardigheden van Edinburgh, de Camera Obscura. Hier wordt op een half rond scherm, dat 360⁰ roteerbaar is, de skyline geprojecteerd. Ook is hier een driedimensionale tentoonstelling met foto’s van de stad in vroegere tijden te zien.

Boek jouw vliegticket naar Edinburgh bij D-reizen

  • D-reizen vergelijkt alle vliegtickets voor je. 
  • Jouw eigen Reisadviseur voor, tijdens en na jouw vakantie.
  • Maandelijks meer dan 10.000 vliegtickets via D-reizen.
  • Regel ook eenvoudig een hotel of huurauto in Edinburgh.