Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Mallorca ×
    • S Illot ×

Op vakantie naar S’Illot? Grote kans dat je nog nooit hebt gehoord van deze vakantiebestemming. Graag laten we je kennismaken met deze onbekende en kleinschalige badplaats aan de oostkust van het Spaanse eiland Mallorca. Want in S’Illot vind je namelijk een fantastisch en groot zandstrand dat perfect is voor een zonovergoten vakantie aan zee. Daarnaast is het gemoedelijke en sfeervolle centrum een fijne plek om te zijn na een stranddag. Bekijk onze hotels in S’Illot!

Lees meer

Op vakantie naar S’Illot

S’Illot ligt in het oosten van Mallorca, ten zuiden van het bekendere Sa Coma. Deze bovenliggende badplaats is bijna vastgegroeid aan S’Illot, maar toch merk je nog duidelijke verschillen tussen beide kustplaatsen. Waar Sa Coma met de tijd is meegegaan met grote en luxe hotels, vind je in S’Illot nog de sfeer van het vroegere vissersdorp. Loop naar de kleine haven met de vissersbootjes, wandel de pier op en slenter door het gemoedelijke centrum met restaurants, winkels en cafés.

Stranden S’Illot

S’Illot heeft een ideaal strand voor jouw zonvakantie op Mallorca. Dit is Cala Moreya, beter bekend als Playa de S’Illot, en wel 350 meter lang. Door de langgerektheid en de breedte van dit strand is er meer dan genoeg plek voor jouw handdoek. Bovendien zijn en ligbedden en parasols aanwezig op dit strand. Het lichtgekleurde zandstrand loopt niet snel af waardoor kinderen gemakkelijk in de ondiepe zee kunnen spelen. Verder is het zeewater erg helder en kun je er waterfietsen. Zien wij jou binnenkort bijkleuren op dit strand?  

Wat te doen vanuit S’Illot

Wil je meer van Mallorca zien dan alleen het strand van S’Illot? Dan kun je op Mallorca verschillende kanten op voor leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Zo kun je bijvoorbeeld naar het authentieke plaatsje Valldemossa, de oogstrelende kathedraal van Palma de Mallorca bekijken of op avontuur bij de Grotten van Drach. Je kunt ook met een treintje naar Sóller en met een huurauto naar de ruige Cap Formentor. Vul je strandvakantie in S’Illot aan met toffe activiteiten zoals quad rijden, catamaran varen, paardrijden door het binnenland of hop van baai naar baai aan de oostkust. Dit wordt jouw welverdiende vakantie!  

Zin in het eilandleven op Mallorca gekregen? Dat snappen wij. Check eens onze vakanties naar deze fijne bestemming en wie weet zien wij jou binnenkort genieten van de Spaanse zon!