Oudbollig Hotel met Achterstallig Onderhoud
Lunch en Diner:
Ronduit slecht, eentonig en niet fantasierijk, iedere keer de zelfde gerechten en weinig tot geen variatie:
Schaal 1: Gebakken aardappelpartjes, te hard gebakken (zwarte randen) of drijvend in de olie.
Schaal 2 en 3: Vleesgerechten, 3 maaltijden achter elkaar Kalfsvlees met vetranden, Uitgedroogd varkenslapjes,
uitgedroogde Souvlakispies, Uitgedroogd Lamsvlees enzovoort. Gehaktballetjes of mini burgers waren wel
goed.
Schaal 4: Spagetti, Fungi, Tortellini veelal ongaar.
Schaal 5-1: Fantasieloze witte rijst, soms niet gaar.
Schaal 5-2: Bolognese saus, soms erg zuur van smaakniet lekker dus.
Schaal 6: Groenten, fantasieloos, herhaling op herhaling, Spruiten, Ongare Bloemkool, Erwten en Woteltjes of
Macedonie, 1x Sperziebonen, en 1 keer is de bloemkool vervangen door bietjes met uitjes, deze waren een
dag later terug te vinden in de Saladebar.
Schaal 7: Visgerechten.
Schaal 8: Dubieuze gerechten, vaak met groenten van de vorige dag.
Saladebar: Goed, maar iedere dag hetzelfde.
Fruitbar: Redelijk, soms onrijpe watermeloen of suikermeloen, ook overrijpe Perzikken.
Ijsbar: Dubieus, glanzende smeltlaag (in de Koeling)
Toetjesbar: Redelijke keuzes, veel gelatine pudding!
Ontbijt:
Zogenaamd Regionaal Ontbijt (Engelse Stijl), aanvang vanaf 07.00 uur, eiergerechten zijn er echter pas tussen
07.30 en 08.00 uur, wel eentonig maar genoeg mogelijkheden. Brood voelt oud aan, korsten zijn vrij hard!
Bar:
Vanaf 10.30 open voor All Inclusive, tijdens de maaltijduren geen mogelijkheid van het verkrijgen van snacks, in dit geval Tosties,(Soms aangebrand) waarom niet? Is het Bar personeel deskundige opgeleid???
Koeling van de flesjes biert varieert constant in Temperatuur, dit lijkt mij niet goed voor het bier, wordt echter gewoon zo verkocht. Mensen die ze kopen zie je niet terug voor nog zo een biertje!
02-09-2018 door Huijbert Maat