JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Faillissement FTI - Wat zijn mijn opties?

FTI reis geannuleerd: dít zijn je opties

Is jouw vakantie geannuleerd vanwege het faillissement van FTI? Dat betekent gelukkig niet dat je niet meer op vakantie kunt. Integendeel! Op deze pagina informeren we je graag over alle opties die jij hebt, om jouw vakantie toch zo zorgeloos mogelijk te laten doorgaan.

Ik heb mijn FTI reis bij D-reizen geboekt

Wanneer je een FTI vakantie op de planning had staan die je bij D-reizen hebt geboekt, verandert er voor jou niets. D-reizen brengt jouw reis namelijk zelf onder bij een andere touroperator of zorgt voor een vergelijkbaar alternatief. Al onze klanten zijn hierover al geïnformeerd.

Ik heb mijn FTI reis bij een ander reisbureau geboekt

Heb je via een ander reisbureau geboekt en van hen bericht gekregen dat jouw vakantie geannuleerd is? Geen probleem: ook wanneer je (nog) geen klant bent van D-reizen, staan we graag voor je klaar om er tóch een onvergetelijke zomer van te maken. Je kunt zelf een alternatieve reis uitkiezen of een afspraak maken bij jouw dichtstbijzijnde D-reizen reisbureau, waar we graag met je meedenken.

Top 3 bestemmingen

Dit zijn de populairste bestemmingen voor deze zomer:

Griekenland

Bekijk vakanties

Canarische Eilanden

BEKIJK VAKANTIES

Verenigde Arabische Emiraten

BEKIJK VAKANTIES

Toch liever naar een ander land op vakantie, zoals naar Griekenland, de Canarische Eilanden, het bruisende Dubai, of iets totaal nieuws? Bekijk ons volledige aanbod.

Wat gebeurt er met mijn reeds betaalde reissom?

Voor D-reizen klanten verandert er niets, hun reis wordt kosteloos omgeboekt naar een andere touroperator. Maar heb je bij een ander reisbureau geboekt? Je bent je geld niet kwijt. FTI is aangesloten bij het Duitse Reiszekerheidsfonds DRSF, zij betalen de volledige reissom aan je terug. Verdere informatie over deze terugbetaling ontvang je van het reisbureau waar je jouw FTI reis geboekt hebt.

Waarom boeken bij D-reizen? 

We begrijpen dat het faillissement van FTI er wellicht voor heeft gezorgd dat je twijfels hebt bij het boeken van een nieuwe vakantie. Toch hopen we dat we jouw vakantiekriebels opnieuw kunnen aanwakkeren. Boeken bij D-reizen is veilig en vertrouwd. Al onze reizen zijn gedekt door een garantiefonds, bijvoorbeeld de Nederlandse SGR of het Duitse DRSF. Dat betekent dat je, wat er ook gebeurt, jij jouw geld nooit zomaar kwijt bent. Ook zijn we aangesloten bij de ANVR en het Calamiteitenfonds. Is er iets loos, dan zijn we via onze noodlijn 24/7 bereikbaar om je te woord te staan. Vind je online boeken tóch wat spannend, en heb je liever dat een echt persoon met je meekijkt? In ruim 75 reisbureaus door het hele land zitten onze gespecialiseerde reisexperts voor je klaar. Mét een kopje koffie natuurlijk.

Bekijk alle vakanties


Vind mijn reisbureau