JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Club Med - Luxe all inclusive vakanties bij D-reizen!

Club Med: premium all inclusive vakanties

Via onze Reisadviseurs boek je alle vakanties van Club Med. Deze specialist op gebied van luxe all inclusive vakanties heeft prachtige resorts over de hele wereld, zowel in de zon als in de sneeuw! Club Med staat wereldwijd bekend om de kidsclubs voor baby's tot tieners, gastronomie op hoog niveau en de veelzijdige sportmogelijkheden. 

Compleet vernieuwd: Club Med Opio in de Franse Provence 

In de Zuid-Franse Provence, in het achterland van Cannes, ligt het vernieuwde Club Med Opio. Het is een schitterend landgoed van 50 hectare met steeneiken, dennen en eeuwenoude olijfbomen. Het gastvrije binnenland van de Franse Provence met de zoetgeurende tijm- en lavendelvelden vormt de perfecte achtergrond voor een aangename vakantie. 

Alle 433 kamers in het resort hebben een upgrade gehad, o.a. door het vergroten van de ramen en het toevoegen van glazen balkons, zodat de kamers lichter zijn. Niet alleen de kamers, maar ook het hoofdrestaurant heeft een nieuw uiterlijk gekregen. 

Opio is altijd al een sportief Resort geweest. Maar naast onder andere een compacte 9-holes golfbaan*, twee zwembaden en tennisbanen is vanaf deze zomer ook de Club Med CREACTIVE by Cirque du Soleil toegevoegd. Een unieke circusschool met talloze circusactiviteiten: een vliegende trapeze, high bungee, trampolines, een theater voor jongleren, eenwielers en nog veel meer. 

Club Med Opio is een waar familieparadijs met kidsclubs van baby's vanaf 4 maanden* tot tieners t/m 17 jaar. Er is een aparte Zen Zone aanwezig, uitsluitend voor volwassenen. Ook de Club Med Spa* by CARITA zorgt perfecte ontspanning. 

Tot slot biedt dit resort ook nog een nieuwe excursie*. Van mei t/m september 2017 kun je van maandag t/m vrijdag een dag genieten op een privéstrand. Dit privéstrand met restaurant bevindt zich op ongeveer 45 minuten rijden van het Resort. De excursie is inclusief transfer per minibus, ligbedjes met matras, een parasol, handdoek, een flesje water en een heerlijke twee gangen lunch. Iedereen geniet hier samen met vrienden of familie van een heerlijke dag op het strand. 

Meer info of vrijblijvende offerte

*Faciliteit met toeslag