JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
De Jong Intra Vakanties - Boek je bij D-reizen!

De Jong Intra Vakanties

Ook alle vakanties van de Jong Intra Vakanties boek je bij D-reizen. Sinds 1972 is De Jong Intra Vakanties specialist in het samenstellen van vakanties. Van zonvakanties tot wintersportvakanties en van verre reizen tot complete busreizen: wij hebben alle vakanties! 

Over de Jong Intra

De Jong Intra is één van de partners van D-reizen. Deze touroperator is al sinds 1972 een begrip in de reiswereld. Het merk biedt vakanties naar meer dan 30 landen en de vakanties zijn er in verschillende thema's. Zo kan eigenlijk iedere reiziger er wel terecht! Van korte tot lange vakanties, een verre vakantie of juist lekker dicht bij huis, met het vliegtuig, eigen auto of zelfs de bus of trein; bij het D-reizen reisbureau boek je precies de De Jong Intra vakantie die jij zoekt!

Op vakantie met de Jong Intra: de thema's

Busreizen & vlieg-busreizen

Je kunt bij De Jong Intra terecht voor busreizen naar en door talloze landen. Bijvoorbeeld een busreis Spanje. Maar er staan ook bijzondere rond- en groepsreizen - mét luxe touringcar - in Andorra, Noorwegen en Oostenrijk op het menu. Bespreek jouw wensen bij het reisbureau!

Naar het reisbureau

De Jong Intra: ook voor je verre reizen

Verleg letterlijk je grenzen en ga op verre reis met de Jong Intra en D-reizen. Wat dacht je van verre vakanties naar de Verenigde Staten, Indonesië, Maleisië of indrukwekkend Zuid-Afrika? Iedere reiziger is uniek en daarom zijn de verre reizen helemaal op maat. Je kunt bijvoorbeeld lekker vertrouwd op groepsreis met Nederlandse reisleiding, zodat je alles te weten komt over jouw droombestemming. Avonturiers die er liever op eigen houtje op uit gaan kunnen kiezen voor een fly & drive, waarbij er na de vliegreis een huurauto voor je klaarstaat.

Liever lekker niks doen? Er zijn ook talloze exotische verre bestemmingen die zich lenen voor een zonvakantie. Zoals Thailand, Curaçao of Aruba. Bereid je maar vast voor op een vakantie vol witte stranden en wuivende palmbomen maar komen...

De Jong Intra vakantie boeken bij D-reizen?

Ben je er al over uit wat voor vakantie je zoekt, of wil jij je juist nog volop oriënteren? Bekijk het volledige aanbod op onze website of kom langs bij het reisbureau. Daar hebben we namelijk niet alleen nóg meer keuze, maar kunnen vakanties ook helemaal op jouw wensen worden aangepast. Zien we je snel?

De Jong Intra vakanties


Vind mijn reisbureau