JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Korte vakanties: ga er lekker even tussenuit | D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Korte vakanties

Zoek je een korte vakantie? Goed plan, want een paar dagen er tussenuit is vaak al genoeg om even helemaal op te laden. D-reizen heeft een ruim assortiment aan mini-vakanties. Wat dacht je van een korte stedentrip, een korte vliegvakantie naar de zon of een heerlijk weekendje weg in eigen land? 

Alle korte vakanties

Welke korte vakantie kies jij?

Tip: meerdere dagen naar het pretpark

Een dagje pretpark is fantastisch, maar er is één nadeel: op een gegeven moment moet je weer naar huis... En dat terwijl jij eigenlijk nóg wel tien keer in de achtbaan had gewild. De oplossing? Plak er een korte vakantie aan vast! Door te overnachten bij Disneyland® Paris of één van onze pretparkvakanties te boeken, geniet jij optimaal van alle attracties.

Korte vakantie boeken: de beste deal

Ook zin gekregen om er eventjes tussenuit te gaan? Omdat de tijd al zo beperkt is tijdens een korte vakantie, hebben wij het voorwerk voor je gedaan: we vergelijken tientallen reisaanbieders zodat jij altijd van de ruimste keuze én de beste prijs profiteert. Dat scheelt weer! Bekijk snel ons aanbod en haal ook het maximale uit jouw korte vakantie.