JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Pretparkvakanties - Lekker lang naar het pretpark! | D-reizen

Wat een droom: slapen in een pretpark!

Geniet extra lang van de attracties

Volop keuze binnen én buiten Nederland

Naar het reisbureau

Pretparkvakanties: pretpark met overnachting

Vind je één dag pretpark eigenlijk ook altijd te weinig? Boek dan een pretpark met overnachting en maak er een complete vakantie van! Bij D-reizen boek je namelijk niet alleen zonvakanties met kinderen, maar ook hotels of campings die op (of vlakbij) diverse grote pretparken liggen. Zo wordt het een onvergetelijke pretparkvakantie! Kom naar het reisbureau, dan wordt alles in één keer geregeld.

Naar het reisbureau

Waarom een pretpark vakantie?

In de achtbaan gillen tot je er schor van bent, de handtekeningen van alle Disney-figuren verzamelen of voor de zoveelste keer in de draaimolen: wanneer jij in een pretpark bent, wil je nooit meer naar huis. Dat hoeft voorlopig ook niet, want als je kiest voor een attractiepark met overnachting mag je er lekker lang van genieten. Pretpark vakanties zijn super leuk voor gezinnen, maar ook voor stellen of vriendengroepen die gek zijn op plezier en avontuur.

Welk pretpark met hotel past bij mij? 

Er zijn vele pretparken die hotels of campings op het terrein (of daar in de buurt) hebben. Met zoveel keuze is er altijd wel een pretpark vakantie die bij je wensen aansluit.

Pretpark reizen naar Orlando

Ben je een doorgewinterde pretpark-fan? Overweeg dan eens een pretparkvakantie naar Orlando. Orlando, in de Amerikaanse staat Florida, is namelijk een droomplek met de beste pretparken ter wereld. Wat dacht je van Universal Studio's en Walt Disney World? Behalve parken met eindeloos veel familieattracties en achtbanen – die in Amerika nog veel groter en spannender zijn dan in Nederland – vind je in Orlando ook meerdere spetterende waterparken. Ideaal, want het is hier (bijna) altijd zonnig! 


Bekijk Orlando vakanties

Pretpark met overnachting boeken?

Klik in het bovenstaande overzicht op de button van je favoriete attractiepark om alle hotelmogelijkheden te bekijken. Voor een pretparkvakantie naar Disneyland® Paris verwijzen we je graag door naar onze Disneyland® Paris-webpagina

Kom je er zelf niet helemaal uit? Of ben je benieuwd wat voor mogelijkheden er nog meer zijn? Je bent van harte welkom bij één van onze reisbureaus!


Maak een afspraak