Dominicaanse Republiek | D-reizen
 • Vind de beste deal naar de Dominicaanse Republiek
 • Alle tips voor jou op één pagina
Vind jouw beste deal

Vakantie Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is véél meer dan alleen tropische en parelwitte stranden, kraakhelder water en ontelbare palmbomen. Dit land telt maar liefst 17 nationale parken, 7 natuurreservaten, adembenemende regenwouden en talloze magische lagunes en grotten. Trek eropuit en ontdek de 8.000 plantensoorten van dit land en laat je verrassen door de mooiste zeeschildpadden, pelikanen, krokodillen, fregatvogels en nog zó veel meer. 

Strand met palmen, Dominicaanse Republiek

Last minutes

Voordelig last minute op vakantie naar de Dominicaanse Republiek? Bekijk onze online vakanties en geniet van onze persoonlijke service! Jouw vakantie naar dit land wordt hoe dan ook onvergetelijk!
Last minute naar de Dominicaanse
Vliegtickets

Vliegtickets 

Jouw vliegtickets naar de Dominicaanse Republiek, die boek je natuurlijk bij D-reizen. Vergelijk alle vliegtickets naar de Dominicaanse Republiek en stel je gehele reis zelf samen. 
Boek jouw vliegtickets

Punta Cana

Zet voet aan land op Punta Cana en je hebt gelijk de tropische vibes te pakken! Op Punta Cana is genoeg te beleven. Snorkel jouw mooiste onderwaterervaringen bij elkaar, ontdek bijzondere diersoorten of maak een excursie over het oostelijk deel van het land!
Vakanties naar Punta Cana

Leuk om te weten! 

 • De temperaturen in de Dominicaanse Republiek liggen het hele jaar tussen de 25 en 33° C. 
 • De temperaturen van de Dominicaanse wateren liggen tussen de 26 en 30° C. 
 • De vlucht duurt ongeveer 9 á 10 uur. 
 • La Cueva de las Maravillas is de grot van de wonderen. Bezoek deze grot onder begeleiding van een gids en aanschouw talloze stalagmieten (druipsteenpilaren) en honderden rotsschilderingen van de Taíno Indianen. 
 • Het grootste en meest uitbundige feest in de Dominicaanse Republiek is carnaval. 
 • Merengue is de meest voorkomende muziek met Europese en Afrikaanse invloeden. 

Het authentieke Zuiden

Doordat er minder toeristen komen, is het Zuiden van het land beter bewaard gebleven. Dit is één van de wildste regio's van het land. Ervaar hier het Enriquillo-meer: het grootste beschermde natuurgebied van de Dominicaanse Republiek dicht bij de Haïtiaanse grens.  

Top 5 aanraders! 

 1. Los Haïtises. Dé aanrader als je een nationaal park wilt bezoeken! Dit is veruit het best bewaarde nationale park, dat je enkel kunt bereiken middels een boottocht door de mangroven!
 2. De Dominicaanse Alpen. Geen sneeuw op de bergen, maar fantastisch hoge bergen met dennen, varens en honderden soorten orchideeën. De perfecte omgeving voor natuurliefhebber en wandelaar. Dare devils kunnen hier ook raften, mountainbiken en aan canyoning doen. 
 3. Moca. Bezoek één van de oudste suikersteden Moca, koningin van de koffie. Deze stad is omringd door de grootste tabaksvelden. Een dijk van een beleving! Kies hier vooral voor een excursie die is georganiseerd door de fincas (herbergen). 
 4. Authentiek Saona. Ofwel Isla Saona is het paradijs der paradijzen waar maar ca. 300 mensen wonen. Per catamaran of speedboot kom je aan op deze fenomenale plek.
 5. Schiereiland Samana. Dit prachtige schiereiland staat bekend om haar houten huisjes in alle kleuren van de regenboog. Van januari tot en met maart kun je hier walvissen spotten! Dat wil je niet missen!

Bezoek de Dominicaanse Republiek

De beste deal naar de Dominicaanse Republiek

Dit heerlijke land heeft een subtropisch klimaat en is daardoor uitermate geschikt om vakantie te vieren! Het gehele jaar heb je hier temperaturen boven de 25 °C. Qua grootte is dit land in omvang iets groter dan Nederland.  De kraakheldere zee leent zich perfect voor het beoefenen van diverse watersporten zoals surfen en kiten. En bij D-reizen heb je altijd de grootste keuze én de beste prijs! Wij vergelijken voor jou altijd de beste deals!