JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Autovakantie Ile de France - Met de auto naar Ile de France - D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Autovakantie Île-de-France

Bonjour! Welkom in het hart van Frankrijk waar Parijs het culturele en artistieke centrum vormt! En, lommerrijke bossen zich afwisselen met koninklijke paleistuinen, zoals het indrukwekkende Versailles: een autovakantie naar Ile-de-France laat je het chique Frankrijk ervaren. Ben jij klaar om de hoofdstad te ontdekken? Ga met de auto naar Ile-de-France!

Autovakantie Île-de-France

Waarheen op in vakantie in Ile-de-France?

Wil je met de auto naar Frankrijk? Ontdek het verrassende noorden met een autovakantie naar Ile-de-France nabij Normandië en Nord-pas-de-Calais. Deze regio mag je het kloppend hart van dit land noemen! Hier vind je namelijk dé artistieke en modieuze hoofdstad Parijs. Het schilderachtige Parijs is dan ook dé bakermat van de moderne kunst: schilders als Monet, Picasso en Van Gogh hebben zich allemaal door deze magische stad laten inspireren. Je vindt hier dan ook iconische bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren, Champs-Élysées en Notre-Dame. En, kunstmusea van wereldklasse, zoals het fameuze Louvre. Om over de vele winkels en culinaire restaurants nog niet eens te spreken. Laat een stedentrip naar Parijs dus niet langer op je wachten tijdens je autovakantie in Frankrijk! Houd je daarentegen ook vooral van de natuur? Wandel door de prachtige valleien en lommerrijke oerbossen in de omgeving. Ook de paleistuinen van Versailles mag je zeker niet missen. Of, wat denk je van het bruisende Chessy waar je het magische Disneyland Parijs vindt? Wil je een prachtige rondreis in het noorden van Frankrijk maken? Ga met de auto naar Ile-de-France!

Île-de-France

Bezoek de romantische hoofdstad Parijs

Ontdek de paleistuinen van Versailles

Ga naar het magische Disneyland Parijs

BEKIJK HET AANBOD

Chessy

Bezoek sprookjesachtig Disneyland Parijs

Bekijk iconische zeedieren in SEA LIFE

Beleef het romantische Parijs

BEKIJK HET AANBOD

Wat nodig voor een vakantie naar île de France? 

Ga je op autovakantie naar Frankrijk? Om jou goed voorbereid naar Île-de-France te laten rijden, hebben we wat tips voor je opgesomd:

  • In Frankrijk heb je een milieusticker nodig om in sommige steden of bepaalde stadsdelen te mogen rijden. Bekijk van te voren of jij deze nodig hebt en vergeet deze dus niet, indien nodig, bijtijds te bestellen.
  • Op de meeste autosnelwegen in Frankrijk wordt tol geheven: check van te voren jouw situatie, zoals jouw route en mogelijk bijbehorende toltarieven om niet voor verrassingen te staan.
  • Het gebruik van een mobiele telefoon in de hand tijdens het rijden is niet toegestaan. Wel mag de telefoon, bijvoorbeeld voor navigatie of bellen, handsfree gebruikt worden.

Wat voor soort autovakantie zoek je?

Wil je reizen naar Frankrijk met de auto? En, ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij helpen je graag een ideale vakantiebestemming te vinden: van culturele stedentrips tot een vakantie met het gezin naar het magische Disney. Wil je je graag persoonlijk en vrijblijvend advies? Maak gemakkelijk een afspraak of wandel binnen in een van onze reisbureaus.