JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Autovakantie Lac d'Annecy - Met de auto naar Lac d'Annecy - D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Autovakantie Lac d'Annecy

Een reusachtig groot meer, gelegen tussen imposante bergen: een autovakantie naar Lac d'Annecy brengt je naar het schoonste meer van Europa! Ontdek de regio Haute-Savoie met avontuurlijke wandelingen of ga ontspannen het water op. En, struin door het historische plaatsje Annecy. Heb jij je wandelschoenen al ingepakt? Ga met de auto naar Lac d'Annecy!

Autovakantie Lac d'Annecy

Waarheen op autovakantie in Lac d'Annecy?

Al met één blik is het duidelijk waarom een autovakantie naar Lac d'Annecy een goed idee is. Wil je namelijk naar een sprookjesachtige omgeving in Frankrijk? Rijd dan niet verder dan deze plek in de Haute Savoie! Hier vind je namelijk niet alleen één van de grootste, maar ook het schoonste meer van Europa, gelegen in een bergachtige landschap. Het azuurblauwe water dat meteen een prachtig contrast met de groene bergen vormt. En, bergen die op hun beurt weer met de mooiste bossen gevuld zijn, vol van loof- en dennenbomen. Een autovakantie in Lac d'Annesy is dan ook een grote favoriet onder natuurliefhebbers. De aangrenzende bergen bieden je namelijk de mooiste routes voor wandel- en mountainbiketochten.

Ook voor wintersport is de Haute Savoie erg populair, zoals het mooie Montgenevre en Vallorcine. En, wat denk je van het meer zelf? Huur daarom ook zeker een bootje en ga het water op om dit sprookjesachtige meer te verkennen. Wil je graag culturele bezienswaardigheden bezichtigen? Breng dan een bezoek aan het traditionele en eeuwenoude Annecy: een schilderachtige stad vol van pittoreske straatjes, bruggetjes en idyllische huizen. Wat denk je trouwens van een dagtrip naar het mondaine Genève in Zwitserland? Ga met de auto naar Lac d'Annecy en verwonder jezelf met dit schitterende meer! Krijg je geen genoeg van water? Laat je dan ook eens inspireren door deze fantastische bestemmingen!

Wat nodig voor een autovakantie naar Lac d'Annecy?

Ga je met de auto naar Frankrijk, zoals een autovakantie naar Lac d'Annecy? Dan word je aangeraden rekening te houden met bepaalde regels. Welke dat zijn? We hebben alvast de belangrijkste op een rijtje gezet:

  • In Frankrijk heb je een milieusticker nodig om in sommige steden of bepaalde stadsdelen te mogen rijden. Bekijk van te voren of jij deze nodig hebt en vergeet deze dus niet, indien nodig, bijtijds te bestellen.
  • Op de meeste autosnelwegen in Frankrijk wordt tol geheven: check van te voren jouw situatie, zoals jouw route, om niet voor verrassingen te staan.
  • Het gebruik van een mobiele telefoon in de hand tijdens het rijden is niet toegestaan. Wel mag de telefoon, bijvoorbeeld voor navigatie of bellen, handsfree gebruikt worden.
  • Ga je op wintersport naar Frankrijk? Check voor je vertrekt of winterbanden en sneeuwkettingen verplicht zijn.

Wat voor soort autovakantie zoek je?

Wil je reizen naar Frankrijk met de auto, zoals een autovakantie naar Lac d'Annecy? Weet je alleen nog niet wat je precies zoekt? Wij helpen je graag met het vinden van de beste bestemming. Denk aan van gezellige campings met het gezin tot mooie hotels. Wil je graag persoonlijk en vrijblijvend advies? Maak gemakkelijk een afspraak of wandel binnen in een van onze reisbureaus.