JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Autovakantie Ardennen - Met de auto naar de Ardennen - D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Autovakantie Belgische Ardennen

Groene heuvels met rotsen, pittoreske dorpjes, middeleeuwse kastelen en oerbossen met watervalletjes: het is dé magie van een autovakantie naar de Belgische Ardennen. Een avontuurlijk landschap dat je haast het idee geeft weer even terug in de tijd te gaan. Rijd je mee naar het heuvelrijke België? Ga met de auto naar de Belgische Ardennen!

Autovakantie Ardennen

Waarheen op autovakantie in de Belgische Ardennen?

Wil je met de auto naar België, zoals een rondreis door de Belgische Ardennen? Dan staat een bergachtig landschap, vol van glooiende heuvels, eeuwenoude dorpjes en middeleeuwste kastelen, op je te wachten! Alleen al tijdens het rijden, kijk je je ogen uit naar alles dat voorbijkomt: mysterieuze burchten tussen de rotsen en kronkelende rivieren in de groene bergen. De Belgische Ardennen liggen dichtbij Nederland, maar toch lijkt hier de tijd even stil te hebben gestaan; iets dat dit natuurrijke gebied een ongekende charme geeft. Bekende steden zijn het eeuwenoude Durbuy, het mondaine Spa en Malmedy.

Voor ultieme speciaalbiertjes gaan mensen graag naar 'de parel' La-Roche-en-Ardenne, evenals het voormalige klooster van Dinant. De Belgische Ardennen staan dan ook bovenal bekend om hun lommerrijke oerbossen in een haast sprookjesachtig heuvellandschap. En, die zich perfect lenen voor allerlei sportieve activiteiten, zoals wandelen, mountainbiken en raften. Ga voor een autovakantie naar de Belgische Ardennen! 

Wat nodig voor een autovakantie naar de Belgische Ardennen? 

Reis je met de auto naar de Belgische Ardennen? Om niet voor eventuele verrassingen te staan, hebben wij een paar praktische tips voor je opgesomd: 

  • België werkt met milieuzones, dus check van te voren wat dit voor jou betekent wanneer je met de auto ergens doorheen rijdt.
  • Voor personenwagens hoef je in België geen tol te betalen.
  • Het gebruik van een mobiele telefoon in de hand tijdens het rijden, is niet toegestaan. Wel mag de telefoon, bijvoorbeeld voor navigatie of bellen, handsfree gebruikt worden.

Wat voor soort autovakantie zoek je?

Wil je reizen naar de België met de auto, maar weet je nog niet precies wat je zoekt? Dat is geen probleem, want wij helpen je graag een passende vakantie te vinden. Overnacht in een gemoedelijk hotel met zwembad of ga voor een vakantiepark met het gezin. Wil je graag persoonlijk en vrijblijvend advies? Maak gemakkelijk een afspraak of wandel binnen in een van onze reisbureaus.