JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van D-reizen.nl.
Zonvakantie oktober – Waar schijnt de zon? D-reizen
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Zonvakantie oktober: dit zijn dé zonzekere bestemmingen!

Wat is dé manier om je herfstdip te voorkomen? Precies: een zonvakantie in oktober! Alleen op D-reizen.nl vergelijk jij razendsnel alle beschikbare aanbiedingen van alle grote aanbieders. Zo bespaar jij jezelf uren zoeken en boek je automatisch de beste deal!

Alle zonvakanties in oktober

Waar schijnt de zon in oktober?

Zeker zijn van zon? Op deze 6 populaire strandbestemmingen is het nog volop zomer! Met minimaal 25 °C en volop zon. Aan de noordelijke Spaanse Costa’s, op de Balearen (Mallorca, Ibiza, Menorca) en diverse Griekse eilanden is er in oktober meer kans op koeler weer en regen. Maar als je één van onderstaande zonzekere bestemmingen kiest, zit je bijna altijd goed!

Persoonlijk advies voor jouw zonvakantie in oktober

Op zoek naar iets speciaals? Geen zin om zelf te zoeken? Neem dan contact met onze reisadviseurs in het reisbureau, via mail of telefoon: we verrassen en ontzorgen je graag met een aanbieding op maat! Zeker als je op zoek bent naar een rondreis, cruise of reis op maat is onze persoonlijke service een uitkomst!

In de herfstvakantie naar de zon? Bekijk het aanbod! 

Tips voor jouw zonvakantie

Heb je nog geen idee waar je heen wilt, maar wil je wél in oktober naar een plek waar de zon schijnt? Onze reisadviseurs hebben tientallen blogs geschreven, vol tips voor bekende én minder bekende bestemmingen. Wat dacht je van:

Weten waar nog meer de zon schijnt? Bijvoorbeeld waar schijnt de zon in september? Of waar schijnt de zon in november? Ook dat weten wij!