Zonvakantie oktober: dit zijn dé zonzekere bestemmingen!

Wat is dé manier om je herfstdip te voorkomen? Precies: een zonvakantie in oktober! Alleen op D-reizen.nl vergelijk jij razendsnel alle beschikbare aanbiedingen van alle grote aanbieders. Zo bespaar jij jezelf uren zoeken en boek je automatisch de beste deal!

Waar schijnt de zon in oktober?

Zeker zijn van zon? Op deze 4 populaire strandbestemmingen is het nog volop zomer! Met minimaal 25 °C en volop zon. Aan de noordelijke Spaanse Costa’s, op de Balearen (Mallorca, Ibiza, Menorca) en diverse Griekse eilanden is er in oktober meer kans op koeler weer en regen. Maar als je één van onderstaande zonzekere bestemmingen kiest, zit je bijna altijd goed!

Canarische-eilanden-strand-zee

1. Canarische Eilanden

De meest geboekte zonbestemming in oktober. Wat dacht je van Gran Canaria met de prachtige woenstijnduinen van Maspalomas? Of ga voor het kindvriendelijke Tenerife?
Temperatuur in oktober: 26 °C
Kies jouw eiland
Egypte | D-reizen

2. Egypte

In oktober kan het aan de kraakheldere Rode Zee nog makkelijk 30 °C worden! En wist je dat je perfect kan duiken in de Rode Zee? Ideale strandvakantie dus.
Temperatuur in oktober: 25 °C

Ga voor Egypte
Portugal | D-reizen

3. Algarve

Als je écht zongarantie wilt, dan moet je naar de Algarve! Geniet van de pittoreske vissersdorpjes en leuke badplaatsen die elkaar afwisselen en ontdek de eindeloze excursiemogelijkheden.
Temperatuur in oktober: 22 °C
Ga voor de Algarve
Turkije | D-reizen

4. Turkije

Aan de Turkse kusten liggen authentieke dorpjes. Het eten is fantastisch en de mensen vriendelijk. En als je van uitgaan houdt, is er genoeg te beleven! En dit alles op slechts 4 uur vliegen.
Temperatuur in oktober: 26 °C
Ga voor Turkije

Persoonlijk advies voor jouw zonvakantie in oktober

Op zoek naar iets speciaals? Geen zin om zelf te zoeken? Neem dan contact met onze Reisadviseurs in het reisbureau, via mail, telefoon of Facebook: we verrassen en ontzorgen je graag met een aanbieding op maat!
Zeker als je op zoek bent naar een rondreis, cruise of reis-op-maat is onze persoonlijke service een uitkomst!

Tips voor jouw zonvakantie

Heb je nog geen idee waar je heen wilt, maar wil je wél in oktober naar een plek waar de zon schijnt? Onze Reisadviseurs hebben tientallen blogs geschreven, vol tips voor bekende én minder bekende bestemmingen. Wat dacht je van:

Weten waar nog meer de zon schijnt? Bijvoorbeeld waar schijnt de zon in september? Of waar schijnt de zon in november? Ook dat weten wij!
Vliegtickets

Zelf samenstellen

Losse vliegtickets bij D-reizen boeken heeft vele voordelen. Zo zie je bij ons de prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen naar alle bestemmingen in één overzicht en zijn onze Reisadviseurs bereikbaar voor hulp. Voor een snelle vraag, een boeking of een vraag als je al op je bestemming bent. Het beste begin van jouw samengestelde zonvakantie in oktober begint bij D-reizen.
Besparen op vliegtickets