Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Zonvakanties ×
    • Last-minute ×
    • Griekenland ×
    • 1 week ×
Snel de Griekse zon in? Boek vandaag nog jouw last minute naar het schitterende eiland Kos!
Lees meer

Meer info over Last minute Kos

Snel de Griekse zon in? Boek vandaag nog jouw last minute naar het schitterende eiland Kos!
 

Grootste assortiment last minute Kos

D-reizen heeft het grootste assortiment last minutes Griekenland en de meeste keuze voor een last minute Kos. Kos is één van de meest veelzijdige eilanden van Griekenland en een schitterende vakantiebestemming voor iedere vakantieganger. Op het eiland zijn veel overblijfselen van de Griekse Oudheid, tradities en cultuur te vinden. Het eiland heeft oneindige zandstranden en veel winkeltjes. Kos kan goed per fiets verkend worden, de natuur is hier uitermate voor geschikt en het is erg leuk om te doen.
 

Stranden, vissersdorpjes en een prachtige natuur

Kardamena is een klein vissersdorpje met een mooi strand. Strijk na het shoppen neer op een terras met uitzicht op de haven. Mastischari is een gezellige havenplaats met langgerekt strand. Vanaf deze stad kun je met de boot naar Kalymnos, het sponzeneiland waar veel klimtochten gehouden worden. De hoofdstad van Kos, Kos-Stad, heeft een bruisend centrum met veel bars en restaurants waar het zowel overdag als ‘s avonds goed vertoeven is.
 

Last minute naar Kos

Om jezelf in een totaal andere wereld te wanen kun je een dagexcursie naar Bodrum maken. Met de veerboot ben je binnen 30-50 minuten in deze Turkse badplaats. Wandel door de gezellige vissersplaats of bezoek een van de vele winkeltjes of bezienswaardigheden. Een bezoek aan het pittoreske bergdorpje Zia kun je ook niet missen. Hier heb je prachtig uitzicht en kun je optimaal genieten van de natuur. Tijdens de route naar het dorpje toe leer je pas echt kennismaken met de plaatselijke cultuur. Kijk snel naar alle mogelijkheden voor een vakantie Griekenland
 
Kos is bij uitstek ook een populaire bestemming vanwege zijn klimaat. De zomer kenmerkt zich door warme en droge maanden met temperaturen gemiddeld rond de 29° C! De rest van het jaar ligt de temperatuur altijd boven de 15° C en is het dus ook een perfecte bestemming voor in de winter, het voor- of najaar.