Zonvakantie Goa

Goa is dé perfecte zonbestemming voor als u op zoek bent naar o.a. ontspanning, avontuur en cultuur. Het is niet voor niets al jarenlang de populairste strandbestemming van India! Goa staat bekend om de brede zandstranden, het warme zeewater, de exotische lekkernijen en... Lees meer over Goa

Helaas hebben we geen vakanties gevonden voor deze combinatie van zoekfilters:
Tip: pas je vertrekdatum of zoekfilters aan om beschikbare vakanties te bekijken. Of bel 088 - 555 4999.

Over Goa

Goa is dé perfecte zonbestemming voor als u op zoek bent naar o.a. ontspanning, avontuur en cultuur. Het is niet voor niets al jarenlang de populairste strandbestemming van India! Goa staat bekend om de brede zandstranden, het warme zeewater, de exotische lekkernijen en de gastvrije, lokale bevolking. Daarnaast zijn er talloze uitgaansmogelijkheden op deze kleinste deelstaat van India!

Hoogtepunten Goa

Ga eens naar één van de bekendste markten in Goa: Anjuna Flea market. Van diverse souvenirs tot de lekkerste etenswaren, u kunt er van alles kopen!

Vroeger was India een kolonie van de Portugezen, wat erg goed terug te zien is aan de gebouwen in Goa. Trek er eens op uit en ontdek de oude panden van deze oude Portugese kolonie! Vooral in Oud Goa komt u veel oude overblijfselen van deze koloniale huizen tegen.

Natuurliefhebbers kunnen zich prima vermaken bij een boottocht op het Periyar Meer. Vanuit de boot is het mogelijk om diverse dieren zoals o.a. schildpadden, olifanten en vele vogelsoorten te spotten!

Op vakantie naar Goa

Vrouwen in fel gekleurde sari's, de vriendelijkheid van de bevolking en een relaxte sfeer, u zult het allemaal tegenkomen in Goa! Goa staat verder o.a. bekend om de vele dansfeesten, de markten, de hippiesfeer en leuke strandtentjes. Na een vlucht van 9 tot 11 uur bevindt u zich al op het kleinste deelstaatje van India. Hoe lang u er over doet naar Goa is afhankelijk of u een tussenlanding heeft of niet.

Omhoog arrow_upward